3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-04 Door: eLIVING

NIEUW: HKliving bij eLIVING

Dit jaar is onze collectie aangevuld met nog een prachtig interieurmerk: HKliving! Lees hier alles over HKliving én ontdek de collectie!

 

Ontstaan van HKliving 

HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht in 2008 door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De combinatie van de initialen van beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. Het begon allemaal met Emiel als professionele antiekinkoper. Jarenlang ging hij de wereld af op zoek naar unieke en mooie items. Deze items gaf hij een nieuw leven door ze voor projecten in heel Europa te gebruiken. Toen hij merkte dat de vraag naar vintage meubels en verlichting omhoog ging, zocht Emiel naar een alternatief om grotere hoeveelheden beschikbaar te stellen. Hij ging samenwerken met jeugdvriend Sander, die in de internationale handel werkte, om hem te helpen met het opzetten van een productie in Azië. Dit leidde tot de oprichting van HKliving


 

Het succes van HKliving

Dat dit een succes zou worden werd vanaf dag één al duidelijk. Het interieurmerk HKliving viel meteen in de smaak. En niet alleen in Nederland. Binnen het eerste jaar werd de eerste collectie met maar 28 producten al in 12 landen verkocht. Inmiddels bestaat de collectie uit honderden producten en is HKliving in 70 landen over de hele wereld actief. Een werelds interieurmerk als je het ons vraagt!


 

HKliving Collectie

De collectie van het Nederlandse interieurmerk HKliving is geïnspireerd op traditionele en bruikbare ontwerpen in een modern jasje. De producten uit de collectie hebben de perfecte balans tussen de uitstraling van vroeger en het functioneren van nu. Dit maakt de collectie uniek, verrassend en puur. Een werelds interieurmerk met een uitgebreide collectie met karakteristieke en eigentijdse woonproducten. Als je al een blik hebt geworpen op de collectie van HKliving, dan zal het je niet zijn ontgaan dat de collectie erg veelzijdig en toegankelijk is. De collectie komt daarom in veel interieurstijlen tot zijn recht. In de collectie vind je niet alleen meubels en verlichting, maar ook woonaccessoires, zoals vazen en wanddecoratie.

Ook het servies van HKliving is reuze populair. Met name het 70s ceramics servies wordt graag gezien. Nieuwsgierig geworden naar de collectie van HKliving? Je vindt alle mooie producten op onze HKliving merkpagina! Neem snel een kijkje en laat je inspireren.