3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-05 Door: eLiving

Alles voor een wit interieur

Een wit interieur kan erg stijlvol zijn als je de juiste items met elkaar combineert en gebruik maakt van verschillende materialen. Ben je op zoek naar nieuwe witte meubels? Lees dan snel verder en ontdek jouw favorieten.

Witte eettafel

In een wit interieur kun je ook kiezen voor een witte eettafel. Een witte eettafel is makkelijk te combineren met eigenlijk alle kleuren eetkamerstoelen. Witte eettafel A-Framed van Zuiver heeft een simplistisch ontwerp en is gemaakt van dennenhout.Ook eettafel Big Top is verkrijgbaar in het wit en heeft een robuust karakter. Deze witte eettafel wordt op maat gemaakt, dus ook jouw favoriete maat eettafel zit daarbij! Voor een strakke en stijlvolle eettafel moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze collectie eettafels van Studio HENK. Combineer een egaal wit blad met een wit onderstel naar keuze.

 

Witte ronde tafel

Ook als je liever een witte ronde tafel hebt is er keuze genoeg. Studio HENK ronde tafel Butterly is een strakke, moderne eettafel met een unieke poot. Voor een combinatie met hout is ronde tafel wit/eiken een goede oplossing. Het tafelblad is gemaakt van MDF en de poten zijn gemaakt van massief eiken hout. Ben je helemaal fan van marmer? Dan is Zuiver ronde tafel Marble King ’90 je vast en zeker niet ontgaan. Het tafelblad is gemaakt van marmer en het onderstel van zwart metaal.

 

Witte eetkamerstoelen

Eerder lieten we je al zien hoe leuk een stoelendans met witte eetkamerstoelen is. Je kunt eenvoudig verschillende witte eetkamerstoelen met elkaar combineren en doordat je voor één kleur kiest blijft het ook één geheel, ondanks dat je verschillende design met elkaar combineert.

 

Witte kasten

Voor een witte kast hoef je niet lang te zoeken. Het enige wat je moet doen is kiezen tussen witte vitrinekasten, witte boekenkasten en witte opbergkasten.Witte vitrinekast Feminine is misschien klein, maar daardoor zeker niet minder stijlvol. Het is de ideale witte vitrinekast voor jouw favoriete servies. Heb je toch wat meer ruimte nodig voor al jouw servies? Dan kun je ook voor Fresco gaan. Deze witte vitrinekast is een echte blikvanger en heeft unieke patronen. De multifunctionele schuifdeurkast Barn is een aanwinst voor elk interieur. De kast heeft genoeg opbergruimte en je bepaalt zelf welke kant van de kast je open laat. Voor een grote wandkast plaatst je twee van deze witte schuifdeurenkasten gewoon naast elkaar. In een interieur met een landelijke stijl voelt vitrinekast Dirk zich helemaal thuis. De massief grenen houtplanken zijn afgewerkt met een witte finish. Met deze vitrinekast heb je ook nog genoeg opbergplek voor spullen die je liever uit het zicht bewaard.
 

 

Witte salontafels en bijzettafels

Maak je witte interieur af met stijlvolle witte salontafels en bijzettafels. De serie Glazed van Zuiver past perfect in een wit interieur. De serie bestaat uit een witte salontafel en bijzettafel in dezelfde stijl. Wil je graag eens wat anders dan een rechthoekige salontafel? Dan is salontafel Montell misschien wel wat voor jou. Deze zeshoekige salontafel is gemaakt van metaal en glas. Liever een witte Italiaanse design salontafel? Kijk dan zekers eens naar salontafel Trays van Kartell