3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-08 Door: eLIVING

5x de leukste schalen voor op tafel

Wat is een gedekte eettafel zonder een mooie schaal? Hoe lekker het eten ook is, het oog wil ook wat. Wist je dat de kleur van het servies invloed kan hebben op de smaak van het eten? Bovendien smaakt eten ook gewoon lekkerder als het mooi opgediend wordt. En hoe kun je beter je eten opdienen dan in een mooie schaal?

 

Schalen 

Een schaal kun je werkelijk overal voor gebruiken. Niet alleen voor een salade, maar ook voor een heerlijke pasta, couscous, stukjes fruit of brood. We hebben de leukste schalen voor je op een rijtje gezet. Groot, klein en alles daartussenin! 

 

1. House Doctor schaal

Het servies Rustic van House Doctor is razend populair. De prachtige grijstinten in combinatie met de rustieke afwerking geeft dit servies een charmante uitstraling. Naast mokken en borden vind je in dit servies ook verschillende schalen. Van een compact schaaltje voor bijvoorbeeld je theezakjes tot een grotere saladeschaal.


 

2. HKliving schaal

Wil je je eettafel opvrolijken met mooie aardse tinten? Dan is zijn de schalen van HKliving misschien wel wat voor jou. Het 70’s servies van HKliving bestaat onder andere uit noodle schaaltjes, tapasschaaltjes en dessertschaaltjes. Liever een grote schaal? Dan moet je bij de stijlvolle Galaxy schaal zijn.

 

 

3. Schaal Sandy

Voeren rustige en natuurlijke tinten de boventoon in je interieur? Dan weet je zeker dat schaal Sandy bij jou tot zijn recht komt. Schaal Sandy is gemaakt van stoneware en heeft hierdoor de stevige eigenschappen van porselein en de warme uitstraling van aardewerk! De boven –én binnenkant zijn gedipt in glazuur, waardoor Sandy een unieke uitstraling krijgt.


4. HKliving schaal Galaxy


Ben je helemaal fan van de HKliving 70's serie, maar zijn de noodle schaaltjes, tapasschaaltjes en dessertschaaltjes net iets te klein? Geen paniek, want schaal Galaxy behoort ook tot de stijlvolle 70's serie. Met deze grote schaal wordt elke lunch of diner een feestje.


5. Schaaltje Gina

Een kleiner formaat, maar daardoor zeker niet minder mooi! Schaaltje Gina heeft een prachtige groene tint en is gemaakt van stoneware. Zet meerdere schaaltjes Gina bij elkaar en geef je eettafel kleur!

 

Decoratieschalen

Liever een schaal als decoratie op tafel? Kijk dan eens naar de unieke Jelly schaal van Kartell. Deze bijzondere schaal lijkt op het eerste gezicht wel van gelei, maar in werkelijkheid bestaat schaal Jelly uit hoogwaardig kunststof. De structuur van de schaal maakt Jelly helemaal af, waardoor deze schaal niets anders nodig heeft.