3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-06 Door: eLiving

Stijlvol aan tafel met velvet stoelen

Je kunt er bijna niet meer omheen: velvet stoelen. En dat is ook niet gek, want velvet stoelen zijn helemaal van deze tijd. Ze zorgen voor een stijlvolle uitstraling aan de eettafel, hebben de meest bijzondere designs en voelen fluweelzacht aan. Tijd om een paar leuke velvet stoelen uit te kiezen!

 

Velvet stoelen in verschillende kleuren


Het leuke van velvet stof is dat deze stof in heel veel kleuren verkrijgbaar is. Je ziet daarom ook de meest uiteenlopende kleuren als het gaat om velvet stoelen. Hierdoor past een velvet stoel bijna in elk interieur. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je helemaal weg bent van jouw velvet stoel. Naast dat jouw favoriete velvet stoel mooi moet zijn, moet deze ook comfortabel zitten en het liefst ook nog in de kleur die bij je past. Gelukkig kun je kiezen uit een groot aantal verschillende velvet stoelen, dus laat je verassen door de vele ontwerpen.

 

Velvet stoelen en onderhoud 


Net als andere stoelen bekleed met textiel kun je ook velvet stoelen inspuiten met Protexx. Hiermee bescherm je de velvet stoelen tegen vlekken. Meer over Protexx textielbeschermer lees je hier

 

Vind jouw velvet stoel


Bekijk hieronder de meest comfortabele en kleurrijke velvet stoelen van dit moment. Welke velvet stoel is jouw favoriet? 
 
     
Velvet Stoel OMG   Velvet Stoel Mia   Velvet Stoel Brit 
     
Velvet Stoel Franky Velvet Stoel Stitched Velvet Stoel Vogue 
         
     
     
     

 

Overal velvet


Staan de velvet stoelen al aan jouw eettafel en ben je klaar voor nog een stap richting velvet? Lees dan 'Deze velvet fauteuils moet je gezien hebben' en voor de echte durfal schreven wij eerder over '5x Fluweel zachte velvet banken'. Benieuwd naar onze favorieten? Je leest het in 'Velvet in huis: onze favorieten' of ontdek hier hoe je velvet het beste kunt combineren.