3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-03 Door: eLiving

Multifunctionele keukentrolleys

Naast dat een keukentrolley gewoonweg erg leuk in je interieur staat is een trolley ook nog erg praktisch. Een trolley is eigenlijk een super handig tafeltje of kastje die je eenvoudig van a naar b kunt rollen. Een keukentrolley staat erg leuk in de keuken, maar daar hoeft hij natuurlijk niet te blijven.. Wat dacht je van een trolley in de woonkamer of in de gang? 

 

Metalen trolley 

Met verschillende materialen in huis maak je jouw interieur persoonlijk en divers. Helemaal als je de juiste balans creëert tussen materialen. Hout zorgt voor warmte in huis en metaal geeft je interieur een stoere uitstraling. Heb je verschillende houten meubels in je interieur? Dan past een metalen trolley hier perfect bij. De metalen trolley Tea of metalen trolley Gusto zijn twee stoere trolleys afgewerkt in de kleur zwart. Welke metalen trolley zie jij in jouw interieur staan?

 

Trolley antique brass

Een sierlijke trolley in de kleur antique brass? Dat kan! Met BePureHome trolley Push weet je zeker dat je een stijlvol item in huis haalt. Deze trolley is niet alleen leuk als extra tafeltje naast de bank, maar kan ook goed dienstdoen als bar. Een paar mooie glazen en jouw favoriete flessen erop en je hebt jouw eigen rollende bar. 

 

Wijntrolley 

Wil je in stijl je flessenvoorraad kunnen verplaatsen? Dan is Dutchbone trolley Mil misschien wel wat voor jou. Deze unieke trolley heeft plaats voor 9 flessen wijn en is voorzien van een groen marmeren bovenblad. Met deze wijntrolley rol je het feest overal naar toe!

Trolley Giro

Voor een echte bakkerstrolley moet je bij trolley Giro zijn. Deze trolley van BePureHome heeft een metalen frame en de legplanken zijn gemaakt van oud hout. Trolley Giro is in drie verschillende afmetingen leverbaar, zodat deze trolley in elk interieur past. De trolleys zijn ook erg leuk om met elkaar te combineren.