3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-11 Door: eLIVING

5x Sinterklaas cadeaus voor kinderen

De leukste Sinterklaascadeaus voor kinderen waar je zelf ook blij van wordt!

 

Wanneer is Sinterklaas weer in het land?

"Als het eerder donker wordt.." of kun je beter zeggen: "Als de bladeren van de bomen vallen..."? Het blijft lastig om iets te verzinnen als kinderen nog geen tijdsbesef hebben en je wilt ze wel een idee geven wanneer de goedheiligman ongeveer weer naar Nederland komt. Soms beginnen de donkere dagen toch plotseling eerder dan je had gedacht of vallen de bladeren al in oktober met trosjes tegelijk van de bomen. En dan zit je daar, met kinderen die vol verwachting rondspringen door het huis. Dan weet je dat het voor de Sint weer tijd is om alvast na te denken over de cadeautjes voor dit jaar! Wij helpen de Sint graag een handje. We hebben een lijstje gemaakt met vijf leuke cadeautjes (waar je zelf ook stiekem blij van wordt). 

 

De leukste sinterklaascadeaus voor kinderen op een rij

Ontdek hieronder de leukste Sinterklaascadeaus voor kinderen waar jij en je interieur ook blij van worden! Maak jouw lijstje voor de kids compleet en vergeet natuurlijk niet om 'm naar de Sint te sturen.  

 

Speelgoedkist Fien

Speelgoedkist Fien heeft een handig formaat voor alle soorten speelgoed. De kist is verkrijgbaar in wit en grijs en past daarom perfect in elk interieur! En wie weet ruimen de kids met deze mooie speelgoedkist nog uit zichzelf het speelgoed op ook. Wil je een persoonlijk tintje geven aan deze speelgoed kist? Dan kun je ook de naam van je kind(eren) op de speelgoedkist schilderen of maak de kist persoonlijk met jouw favoriete foto’s erop. Hoe je dat doet, dat lees je hier.
 

Fatboy CO9 Velvet

Een reuze knuffel is toch het leukste wat je kunt krijgen als kind? Fatboy CO9 is niet alleen groot, maar ook super zacht! Dit leuke konijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 

Fatboy zitzak Junior

De Fatboy zitzak maar dan speciaal voor kinderen. Hetzelfde comfort, maar dan iets kleiner. Een vrolijke kinder zitzak voor de ultieme lounge-ervaring. Ook de Fatboy zitzak velvet  is wat kleiner dan de original en daarom ook erg leuk voor kinderen! De zitzakken van Fatboy zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar waar niet alleen je kind, maar ook je interieur blij van wordt!
 
 

LifeTime Lichtslinger

Verlichting zorgt voor sfeer in huis en met de lichtslingers van LifeTime maak je het niet alleen sfeervol, maar ook gezellig. De lichtslinger is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties en bestaat uit een snoer met 20 lampjes en katoenen ballen.
 
 
 

Fatboy lamp Edison The Petit

Helemaal tijdens de donkere dagen kun je niet genoeg verlichting hebben. De Fatboy lamp Edison the Petit brengt licht in de duisternis en heeft drie verschillende standen die zorgen voor 6 tot 24 uur verlichting. De Edison is draadloos en kun je daarom makkelijk verplaatsen. Maak de Edison nog leuker met een Cooper Cappie! Deze kapjes passen perfect om de lamp.