3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-10 Door: eLIVING

Top 3 bijzondere lampen

Lampen maken ons interieur een stuk gezelliger en mooier. En als je dan toch een paar lampen in huis nodig hebt, waarom dan niet meteen een aantal bijzondere lampen?

#1 Kartell lamp Kabuki

Het is niet moeilijk te raden waarom Kartell lamp Kabuki in dit rijtje staat. Deze lamp loop je niet zomaar voorbij. De grafische patronen zijn eigenaardig en laten het licht op een bijzondere manier schijnen. En wat dacht je van de licht- en schaduwvormen op de muur? Maar de manier waarop deze lamp Kabuki is gemaakt, dat maakt het allemaal nog net een tikkeltje specialer. Deze lamp is namelijk gemaakt door middel van een nieuwe techniek waarmee het hoogwaardig plastic in een geweven structuur kan worden gespoten. Hierdoor lijkt de structuur op kant met een uniek geperforeerd oppervlak waar het licht door kan schijnen. Een bijzondere lamp uit de Kartell collectie als je het ons vraagt!

 

#2 Fatboy Kroonluchter Rockcoco

Een kroonluchter lijkt op het eerste gezicht niet zo bijzonder, maar de transparante versie van de Fatboy Kroonluchter Rockcoco is de eerste kroonluchter die je zowel binnen als buiten kunt ophangen! Ook de iconische Fatboy stijl is natuurlijk niet te missen in deze kroonluchter.

 

#3 Zuiver tafellamp Mai

Met lamp Mai lijkt het alsof de zon door de herfstbladeren heen schijnt. Ook als deze lamp niet aanstaat, is het een waar kunstwerk.