3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-08 Door: eLiving

Velvet hoekbanken

Een hoekbank is al een centraal meubelstuk in je woonkamer, maar met een velvet hoekbank steel je helemaal de show! Een velvet hoekbank geeft niet alleen nog meer gezelligheid en warmte aan een interieur, maar het voelt ook nog heerlijk zacht aan. Als je al graag neerploft op een hoekbank, dan doe je dat met een velvet hoekbank al helemaal!

 

Wat is velvet?

Velvet is geweven katoen of zijde met kort opstaande lusjes. Deze haartjes zorgen voor een luxe glanzende stof. Typerend aan velvet is de kleurverandering als je over de stof veegt. Ontdek welke vleug jij het mooiste vindt en veeg de haartjes deze kant op. Bovendien voelt velvet ook nog eens heel erg zacht, waardoor het echt een stof is om te aaien! Niet voor niets zie je nu overal velvet items. Heerlijk aaibaar en een warme, zachte en luxe uitstraling.  

 

Verschillende velvet kleuren 

Aan kleur keuze geen gebrek, want ook velvet is verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes. Bij elke velvet hoekbank horen weer andere kleurtjes en dat maakt het juist zo leuk! Wil je een echte statement maken? Kies dan voor een mooie knalkleur, zoals roze of geel. Of kies voor een hoekbank in een neutrale natuurtint voor een rustige basis.
       
     

Velvet banken en fauteuils

Helemaal weg van een velvet hoekbank, maar heb je hier niet de ruimte voor? Dan kun je ook een velvet 3-zits bank of 2,5 zits bank overwegen en hierbij een bijpassende velvet hocker plaatsen. Of ga voor een kleiner item, zoals een velvet fauteuil en combineer met een vrolijk velvet kleurtje. Meer banken en fauteuils vind je hier. 


Velvet Fauteuil Flower Oranje Velvet Fauteuil Kate Roze  Velvet Fauteuil Tim Okergeel
     
Velvet Fauteuil Bar Groen  Velvet Fauteuil Rodeo Lichtgrijs Velvet Fauteuil Statement Taupe 
     
     
 

Combineren met velvet

Veel materialen kun je gemakkelijk combineren met velvet, zoals goud, hout en metaal. Daardoor past een velvet hoekbank of ander velvet item vrijwel in elke interieurstijl. Benieuwd hoe je velvet kunt combineren? Je leest het in ‘3x combineren met velvet’.