3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-07 Door: eLIVING

3x Fotogeniek servies

House Doctor servies Rustic


Het kan ook bijna niet anders dan dat het House Doctor servies Rustic in dit rijtje staat. Dit rustieke servies is met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. Het stijlvolle keramiek is afgewerkt met een glanzende glazuur in een prachtige grijsblauwe tint. Hierdoor is dit servies perfect voor een gezellig gedekte eettafel, maar ook in de vitrinekast zal servies Rustic stralen! Het grijsblauwe rustieke servies hoef je daarom ook zeker niet achter gesloten deuren te bewaren. Servies Rustic mag gezien worden!
 
House Doctor servies Rustic bestaat uit dinerborden, soepborden, ontbijtborden, verschillende schalen, mokken, een suikerpot en een melkkan. Een compleet servies die niet snel verveeld. Heb jij al een plekje voor dit fotogenieke servies?HKliving 70's servies


Subtiel, maar toch opvallend. Het kleurrijke HKliving 70’s keramiek servies heeft voor elke kleur liefhebber wat wils. Het stijlvolle servies neemt je met een knipoog mee terug naar de jaren zeventig. De 70’serie is verkrijgbaar in verschillende warme, aardse kleuren en unieke patronen die allemaal prachtig met elkaar combineren. Hierdoor kun je ontelbare combinaties maken en kun je blijven uitbreiden met de mooiste kleuren en patronen! Maar wees gewaarschuwd: dit servies is zo fotogeniek dat het verzamelen van dit servies verslavend kan werken.
 
Het servies bestaat uit verschillende soorten mokken en kopjes, borden, schalen, koffiepotten, theepotten, lepels en een een melkkannetje en suikerpotje. Het wordt allemaal met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. Hadden we al gezegd dat dit servies fotogeniek is?Servies Sandy


Een bijpassende naam, tijdloos en past helemaal in de huidige beige trend waar je eindeloos mee kunt combineren. Het is servies Sandy dat de show steelt. De boven-en binnenkant van dit fotogeniek servies is gedipt in glazuur en voelt hierdoor heerlijk glad aan. De onderkant heeft een prachtige stoneware sandy kleur met structuur. Een uniek servies die je zeker in je vitrinekast wil hebben staan. Servies Sandy is dankzij haar design én kleur tijdloos en past in vrijwel elk interieur.
 
Het Sandy servies bestaat uit schalen, borden, kopjes, mokken en een karaf. Met dit servies heb je in een handomdraai een gezellig gedekte eettafel.  Is dit fotogenieke servies iets voor jou?