3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-11 Door: eLIVING

In een handomdraai een winters interieur

De winter staat alweer bijna voor de deur, dus we kunnen weer ongegeneerd de plaids tevoorschijn halen, tientallen kaarsjes aansteken en gewoon lekker op de bank neerploffen! Met deze tips kom je de donkere wintermaanden wel door! 

 

Sfeerlichtjes in de winter

Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen. Kaarsen staan met stipt op nummer 1 om in een handomdraai een winters interieur te creëren. Een kleine aanpassing met een grootst effect. Kaarsen geven warmte en gezelligheid en dat is precies wat we kunnen gebruiken tijdens de donkere dagen in de winter. 


 

Winterse kleuren in huis

Wat een andere muurkleur al niet kan doen in je interieur. Ben jij niet bang om de verfkwasten tevoorschijn te halen? Dan ben je al goed op weg naar een winters interieur. Tijdens de lente en zomer worden we aangetrokken tot lichte kleuren, maar tijdens de winter zorgen warmte tinten voor nog meer gezelligheid.

Geen zin om de verfkwast te pakken? Ook met woonaccessoires kun je een hele andere sfeer creëren. Kijk welke kleuren je al in huis hebt en combineer dit met warme kleuren uit hetzelfde kleurenpalet. Gegarandeerd warmte in huis! 


 

Natuurlijke materialen tijdens de winter

Wist je dat natuurlijke materialen voor warmte zorgen? Niet alleen hout, maar ook rotan en riet zorgen voor een perfecte dosis warmte tijdens de wintermaanden. Een leuke mand met je favoriete plaids erin of een mooie rotan lamp. Wat is jouw favoriete materiaal? 


 

Winterse voerkleden

Warme voeten zijn altijd welkom in de winter! Met een vloerkleed sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen heb je op deze manier warme voeten, maar een vloerkleed geeft ook een totaal andere sfeer aan de kamer.

Naast vloerkleden kun je ook kiezen voor een heerlijk warm dierenvacht voor op de vloer. 


 

Warme stoffen tijdens de winter

Plaids en sierkussens maken van de bank een waar knuffelparadijs. Helemaal als deze plaids en sierkussens van warme stoffen gemaakt zijn, zoals een zachte velvet stof of een mooi gebreid plaid. Gooi je bank maar vol met deze warme stoffen en je hebt gegarandeerd een heerlijk warm plekje binnen.

 

Winters beddengoed

Niet alleen in de woonkamer en eetkamer kun je voor een winters interieur gaan, maar ook in de slaapkamer. Met een paar gezellige sierkussens en een winters dekbedovertrek verander je de slaapkamer in een handomdraai!