3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-10 Door: eLIVING

Zuiver Albert Kuip in een nieuw jasje

Zuiver stoel Albert Kuip heeft zich verkleed! Een nieuw jasje, een nieuwe look. Komt deze Albert Kuip ook aan jouw tafel?

 

Zuiver stoel Albert Kuip

Samen met Studio APE ontwikkelde Zuiver de Albert Kuip stoel. Een vrolijke, mooie eetkamerstoel die ook nog comfortabel zit. De stoel is verkrijgbaar zonder én met armleuning en is naast de kleuren grijs en wit ook in trendy poederkleuren verkrijgbaar. Zuiver Albert Kuip is een stevige en stabiele eetkamerstoel met elegante poten van massief essenhout. Nu, een aantal jaren later, staken Studio APE en het designteam van Zuiver weer hun koppen bij elkaar. Dit keer om stoel Albert Kuip in een nieuw jasje te steken.

 

Zuiver stoel Albert Kuip Soft

Wij waren al enthousiast over de Albert Kuip stoel van Zuiver, maar wauw! Kijk deze stoel eens! Albert Kuip heeft zich verkleed. Samen met Studio APE heeft Zuiver de Albert Kuip stoel in een nieuw jasje gestoken. Bij een nieuwe variant hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Zuiver stoel Albert Kuip soft. Dat deze stijlvolle stoel de toevoeging ‘soft’ heeft gekregen is niets voor niets. De stoel is bekleed met een fijne, warme én sterke stof en is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, roze, beige en blauw. Aan comfort is bij deze stoel geen gebrek, dus ook als je lekker lang van je diner wilt genieten zit je goed! Ook het onderstel van de Albert Kuip heeft een nieuwe uitstraling gekregen door het zwart gelakte essenhout. En niet te vergeten: de Albert Kuip soft is perfect voor de kleinere eettafels.