3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-03 Door: eLiving

Stijlvol aan het werk met deze bureaustoelen

Verdient jouw werkruimte ook een mooie bureaustoel? Kijk dan snel verder en ontdek de meest comfortabele en stijlvolle bureaustoelen van dit moment.

 

Design bureaustoel

Het kan soms best lastig zijn om een bureaustoel te vinden die feilloos in je interieur past. Gelukkig hebben steeds meer designmerken hun handen bijeen geslagen en de meest stijlvolle bureaustoelen ontworpen. Een design bureaustoel is ondanks zijn stijlvolle uitstraling zeker niet minder comfortabel. In onze collectie vind je design bureaustoelen van stof, hoogwaardig PU-leer en leer. Misschien vind jij jouw favoriete design bureaustoel wel in dit rijtje. 

 

Zuiver Bureaustoel

Ben je ook helemaal fan van het Nederlandse designmerk  Zuiver? Verschillende Zuiver eetkamerstoelen zijn ook verkrijgbaar als bureaustoel. Net zo stijlvol en comfortabel, maar dan op wielen. Met een Zuiver bureaustoel haal je het Nederlandse design in huis.

Dutchbone Bureaustoel

Wist je dat Dutchbone stoel Franky ook in een bureaustoel verkrijgbaar is? Deze populaire stoel mag natuurlijk niet ontbreken in je werkkamer. Deze Dutchbone bureaustoel is verkrijgbaar in de kleur bruin/cognac en zwart. Voor welke kleur ga jij?


Benieuwd naar de gehele collectie bureaustoelen? Bekijk hier alle bureaustoelen of kom langs in onze winkel en ontdek daar jouw favoriete bureaustoel. 

 

Kinderbureaustoel

Een goede comfortabele bureaustoel voor kinderen is erg belangrijk. Kinderbureaustoelen zijn vaak precies afgestemd op de behoefte van kinderen. Bij het Deense merk LifeTime weten ze precies wat kinderen nodig hebben. Ze bekijken al meer dan veertig jaar de wereld door de ogen van kinderen en dat heeft naast kinderbedden ook geresulteerd in een aantal leuke kinderbureaustoelen. Je bekijkt de gehele collectie van LifeTime hier.