3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-06 Door: eLIVING

Eindeloos blijven combineren? Kies voor beige in je interieur!

Rust, warmte en makkelijk te combineren. We hebben het natuurlijk over beige tinten! Met deze warme kleur kun je eindeloos combineren en krijgt elke kamer een rustige en gezellige uitstraling. Ontdek meer over beige tinten en laat je inspireren door de mooiste beige meubels. 

 

Beige tinten


Waar je eerst veel grijs tegenkwam, zie je nu steeds meer beige tinten of "greige" (de combinatie van grijs met beige). Grijze kleurtinten hebben een koelere ondertoon dan beige kleuren. Beige en bruin zijn zogenaamde aardse kleuren en zorgen voor de warmte en gezelligheid en dat is precies wat we de afgelopen jaar goed konden gebruiken. Niet zo gek dus dat we massaal over zijn gegaan op beige tinten. 

 

Combineren met beige

 
Het zal je niet zijn ontgaan dat beige makkelijk met andere kleuren en materialen te combineren is. Een beige interieur straalt rust uit en is tijdloos. Met beige tinten als basis kun je eenvoudig de stijl en uitstraling van je kamer aanpassen met bijvoorbeeld kleurrijke accenten of een zwart-wit interieur. Met materialen combineren gaat het niet veel anders. Hout, metaal, textiel, rotan of marmer: allemaal combineren ze perfect met beige. Je kunt dus wel stellen dat de kleur beige een allemansvriend is. 

 

Beige in verschillende woonstijlen


Juist doordat beige zo gemakkelijk te combineren is, kun je de kleur beige in vrijwel elke woonstijl toevoegen. In een bohemien woonstijl kun je beige perfect combineren met rotan en riet en ook in een modern interieur komt een beige tint perfect tot zijn recht met staal en velvet. Zelfs in een interieur met een industriële woonstijl voelt de kleur beige zich thuis. 

 

Beige meubels


De zoektocht naar beige meubels en woonaccessoires hoeft niet moeilijk te zijn. Wij hebben de populairste beige meubels en woonaccessoires voor je op een rijtje gezet. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is jouw favoriet te kiezen!