3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Wesco

https://www.eliving.nl/write/Afbeeldingen1/Merkenpagina/wesco-logo.jpg?preset=content  https://www.eliving.nl/write/Afbeeldingen1/Merkenpagina/Jubileum_eliving 10jr.jpg?preset=content
Wesco is in 1867 opgericht als familiebedrijf in Sauerland. De jarenlange ervaring blijft niet onopgemerkt, want de producten van Wesco hebben allemaal een exclusief design, een hightech functionaliteit en een kleurrijke uitstraling die elke keuken doet opfleuren. Producten die gezien mogen worden. Het merk staat vooral bekend om haar prullenbakken, maar Wesco heeft meer. De collectie bestaat uit een hele reeks retro artikelen voor in de keuken. Met welke kleur fleur jij je keuken op?
Wesco Keukenrolhouder

Wesco Keukenrolhouder

€ 39,95 NU € 34,95
meer info over Wesco Keukenrolhouder
+2
Wesco Multi Collector 2

Wesco Multi Collector 2

€ 239,00
meer info over Wesco Multi Collector 2
Wesco Kickmaster 33L

Wesco Kickmaster 33L

€ 269,00
meer info over Wesco Kickmaster 33L
Wesco Big Double Boy

Wesco Big Double Boy

€ 239,00
meer info over Wesco Big Double Boy
Wesco One Boy

Wesco One Boy

€ 239,00
meer info over Wesco One Boy
Wesco Big Double Master

Wesco Big Double Master

€ 249,00
meer info over Wesco Big Double Master
Wesco Step Boy Loft 9L

Wesco Step Boy Loft 9L

€ 119,00 NU € 99,00
meer info over Wesco Step Boy Loft 9L

 

Wesco Prullenbakken

Eindelijk een prullenbak die gezien mag worden! De prullenbakken van Wesco hebben een prachtig design, zijn functioneel en praktisch. Daarnaast worden de producten van Wesco gemaakt van duurzame materialen, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze prachtige designproducten. Neem bijvoorbeeld de Wesco One Boy of Wesco Single Boy. Twee prachtige prullenbakken die je gezien moet hebben!  

 

Wesco keukenaccessoires

Een broodtrommel hoeft niet saai te zijn. In ieder geval niet met de broodtrommels van Wesco. Brood eten wordt namelijk een feestje met de Wesco broodtrommels. Ze hebben niet alleen een prachtig design, maar je brood blijft ook nog lekker lang vers! De Wesco Breadboy heeft een stijlvol design en het is een favoriet onder de broodtrommels. Liever een allrounder? Ga dan voor de Wesco Superball. Hij bergt je brood, groente, fruit of snacks hygiënisch op! 

 

Wesco bij eLIVING

Bij eLIVING is een groot deel van de collectie van Wesco te zien. Ideaal om even die ene stijlvolle prullenbak te testen of om de verschillende retro kleuren van dichtbij te bekijken! Mix & Match de stijlvolle producten van Wesco en maak ook een feestje in jouw keuken!