3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-04 Door: eLiving

De leukste Moederdag cadeaus!

Leuke knutselwerkjes, een heerlijk ontbijt op bed en bonbons om bij weg te dromen. Heel Nederland pakt weer massaal uit met Moederdag. En dat is niet voor niets, want Moederdag blijft een bijzonder moment. Het is de uitgelezen kans om jouw moeder even extra in het zonnetje te zetten! Is jouw moeder een echte interieur liefhebber en wil je een keer een ander Moederdag cadeau geven dan een bosje bloemen of bonbons? Lees dan snel verder en ontdek de leukste Moederdag cadeaus!

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de liefste moeder van het land?

Welke moeder wordt nu niet blij van een mooie spiegel? En wil je dan het liefst een spiegel die net zo subtiel en verfijnd is als je moeder? Kijk dan eens naar House Doctor spiegel The Loop Brass!
  

 

Plaats niet alles in hokjes

Er is alleen één uitzondering. Met dit Moederdag cadeau mogen de favoriete woonaccessoires van je moeder wel in hokjes geplaatst worden! Deze leuke metalen Meert kubussen passen in vrijwel ieder interieur! Hang ze apart of als set op aan een wand en Moederdag komt helemaal goed!

 

Voor moeders die wel eens te laat komen


Is jouw moeder de allerliefste van de wereld, maar heeft ze de neiging om vaak te laat op jullie afspraak te komen? Dan is een klok als Moederdag cadeau niet alleen een prachtig interieur cadeau, maar het geeft je moeder meteen een kleine hint!  

Voor de moeders die van opbergen houden

Met een opbergset of opbergkist dwalen je kleine items nooit meer rond in huis. En geef je deze leuke opbergset als Moederdag cadeau, dan heb je een geen inpakpapier meer nodig! Deze leuke opbergdoosjes zijn al vrolijk van zichzelf!

 

Nog een extra lichtpuntje op Moederdag

Een Moederdagcadeau dat ook nog licht geeft? Bekijk dan eens onze leuke lampen en kandelaars! Dutchbone kandelaar Gem heeft iets magisch door de mooie edelsteen! Voor welke lamp ga jij?


   

Flower power

Een bloemetje voor Moederdag is natuurlijk ook nooit verkeerd! Maar met een mooie vaas maak je jouw Moederdag cadeau natuurlijk wel helemaal af! Verschillende vazen en in allemaal een andere stijl! Daar moet vast wat leuks voor jouw moeder tussen zitten! 

 

Meer Moederdag cadeaus!

Meer Moederdag cadeau tips vind je hier! Deze Moederdag cadeau tips zijn onderverdeeld in Moederdag cadeaus onder de €10,- , €20,- en €50,-.