3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-01 Door: eLIVING

10x de leukste grijze eetkamerstoelen

Ben je op zoek naar grijze eetkamerstoelen? Kijk dan snel verder en ontdek de leukste en meest stijlvolle grijze eetkamerstoelen van dit moment! 

 

Eetkamerstoelen

Grijze eetkamerstoelen zijn helemaal van deze tijd, ze zijn makkelijk te combineren en je hebt keuze uit tientallen verschillende soorten stoelen (en allemaal in de kleur grijs)! Wij hebben de tien leukste op een rijtje gezet. 


 

#1. Zuiver eetkamerstoel OMG

Hoe kan het ook anders dan dat je deze populaire stoel in het rijtje ziet staan. De Zuiver stoel OMG zit super comfortabel, is tijdloos en is eenvoudig te combineren met één van de andere OMG stoelen. Handig als je ook een andere kleur bij jouw grijze eetkamerstoelen zoekt. Deze grijze stoel is verkrijgbaar met stof, hoogwaardig PU-leder of velvet. Voor welke OMG stoel ga jij? 
 
   

#2. Zuiver eetkamerstoel Spike

Laat je niet misleiden door de naam van deze stoel. Zuiver stoel Spike heeft namelijk helemaal geen spikes, maar is juist erg comfortabel en voorzien van stijlvolle rondingen. De stoel is verkrijgbaar in met en zonder rotan rugleuning. Keuze genoeg zou je zeggen! 
 

   

#3. Studio HENK eetkamerstoel Ode Chair

Deze mooie eetkamerstoel heeft niet voor niets de naam Ode Chair gekregen. De stoel is namelijk een ode aan het zitcomfort. Perfect voor een avondje lekker lang natafelen! Studio HENK Ode Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren grijs en het frame is leverbaar in zwart en wit. 
 
 

#4. Zuiver eetkamerstoel Ridge Rib

Het rijtje is natuurlijk niet compleet zonder de Ridge Rib stoel. Met deze stoel heb je eindeloze combinaties, zelfs als je alleen voor de grijze eetkamerstoel gaat. Je kunt kiezen uit verschillende frames en ook is het mogelijk om een vintage uitstraling aan jouw stoel te geven. Één stoel, maar oh zoveel keuzes...

 

#5. Dutchbone eetkamerstoel Willow

Strak, stijlvol en modern zijn de woorden die eetkamerstoel Willow perfect omschrijven. De stoel heeft wat weg van een ouderwetse schoolstoel, maar is in een nieuw en modern jasje gestopt. Met eetkamerstoel Willow heb je een prachtige grijze stoel aan jouw eetkamertafel staan! 
 
 

#6. Zuiver eetkamerstoel Feston

Feston is een armstoel met een stoere en elegante uitstraling in één. Het zwarte stalen frame loopt door tot aan de zijkant, wat armstoel Feston niet alleen bijzonder, maar ook uniek maakt. De brede zitting zorgt voor een hoge comfort.  
 
 

#7. Zuiver eetkamerstoel Mia

Ben je op zoek naar een grijze stoel met een uitnodigend design? Dan is eetkamerstoel Mia misschien wel wat voor jou! Met haar grijze fluweelzachte bekleding is het zeker geen straf om wat uurtjes op deze stijlvolle stoel te zitten.  
 
   

#8. Dutchbone eetkamerstoel Franky Velvet

De bekende Franky stoel is ook verkrijgbaar met een prachtige velvet stof en laat dat nu net ook in de kleur grijs zijn! De kuip is voorzien van grove decoratieve stiksel en het zwarte stalen onderstel maakt het design helemaal af. 
 

#9. Zuiver eetkamerstoel Brit

Een pracht om naar te kijken en een plezier om op te zitten. We hebben het over eetkamerstoel Brit. Het stijlvolle design brengt je naar de sfeervolle jaren ’20. De verfijnde armleuningen en het fluweelzachte bekleding maken het helemaal af. 
 
 

#10.Eetkamerstoel Jaline


Deze prachtige stoel Jaline is verkrijgbaar met en zonder arm. Het zwarte frame in combinatie met de stoffen bekleding zorgt voor een stoere, maar stijlvolle stoel. Jaline is ook verkrijgbaar met een gouden frame.