3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-09 Door: eLIVING

3x bloemenprints in huis

Printjes op sierkussens, vloerkleden, eetkamerstoelen, fauteuils of banken. Je kunt het zo gek niet bedenken of een meubel of accessoire is met een leuk printje bekleed. Dit keer is het tijd om de bloemenprint in de spotlights te zetten. Een sierkussen met bloemenprint kun je natuurlijk makkelijk vervangen als je deze zat bent, maar heb je ook al eens gedacht aan een stoel of fauteuil met bloemenprint?  

 

Rodeo fauteuil met bloemenprint

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen met deze fantastische blikvanger! De Rodeo fauteuil van BePureHome is inmiddels een echte klassieker, maar wist je dat deze fauteuil nu ook verkrijgbaar is met een bloemenprint? Je hebt niet de keuze uit één, maar uit twee stijlvolle bloemenprints. De Rodeo fauteuil bouquet zwart en de Rodeo fauteuil aquarel flower chestnut. Welke Rodeo bloemenprint is jouw favoriet?


 

Eetkamerstoel Vogue met bloemenprint

Wie zegt dat een bloemenprint niet aan de eettafel kan? De eetkamerstoelen Vogue van BePureHome bewijzen het tegendeel. Deze slanke, stijlvolle stoelen zorgen voor een chique uitstraling en de ronde vormen zorgen voor een vriendelijk geheel. De Vogue eetkamerstoelen met bloemenprint zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Dit chique bloemenprintje ook in de woonkamer? Dat kan, want Vogue is ook verkrijgbaar als fauteuil en draaifauteuil


 

Dekbedovertrek Filou met bloemenprint

Van bloemenprintjes in de woonkamer en eetkamer, gaan we door naar een bloemenprint in de slaapkamer. Ook in de slaapkamer kun je jouw liefde voor bloemenprints namelijk laten doorschemeren. Dit kun je al subtiel doen met een vrolijk sierkussen met bloemenprint, maar is subtiel niets voor jou? Ga dan voor een stijlvol dekbedovertrek met een uitbundige bloemenzee, zoals Essenza dekbedovertrek Filou. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is aan de achterzijde voorzien van een grafisch patroon.