3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-01 Door: eLIVING

5x Boomstam salontafels

Met een boomstam salontafel of bijzettafel haal je de natuur in huis. Een stukje rust en warmte toevoegen aan je interieur geeft bovendien een heerlijke sfeer in huis. Bekijk hieronder de mooiste boomstam salontafels en bijzettafels van dit moment.  

   

Boomstam salontafel Sukha

Boomstam salontafel Sukha is een bijzondere houten salontafel. De originele vorm van een boom vormt de basis van deze salontafel met daarin een glazen plaat. De zwarte metalen poten maken het geheel helemaal af en zorgen voor een slanke toevoeging. Geen enkele boomstam salontafel  is hetzelfde, dus je haalt gegarandeerd een unieke salontafel in huis. Wil jij ook een exclusieve boomstam salontafel? Kom dan langs in onze winkel en kies jouw favoriete boomstam salontafel Sukha uit.
   

Boomstam salontafel Raya

Liever een geheel massieve boomstam salontafel zonder glasplaat? Dan is boomstam salontafel Raya misschien wel iets voor jou! Ook hier vind je de originele vorm van een boom terug, waardoor geen enkele boomstam salontafel hetzelfde is. Laat je betoveren door de prachtige structuur van de boom en haal de natuur in huis met boomstam salontafel Raya. 
   

Boomstam salontafel Kanya

Voor een echte stoere boomstam salontafel moet je bij Kanya zijn. Het massief houten tafelblad in combinatie met een stevig zwart metalen onderstel maken deze boomstamtafel tot een echte blikvanger in huis. 
   

Boomstam bijzettafel Treetop

Een kleinere formaat, maar daardoor zeker niet minder stijlvol is boomstam bijzettafel Treetop van Zuiver. Deze bijzettafel is gemaakt van massief teakhout en wordt ondersteund door stevige zwart metalen poten. Het zal geen verassing zijn dat ook geen enkel Treetop tafeltje hetzelfde zal zijn. Het blad is namelijk een dwarsdoorsnede van een stuk boom en deze varieert tussen de 30 en 35 centimeter. 
   

Boomstam bijzettafel Boomstam

Naast boomstam salontafels en bijzettafels op poten kun je jouw interieur ook verblijden met een echte boomstam bijzettafel. Bijzettafel Boomstam doet zijn eer aan en is gemaakt van acaciahout. Dit houtsoort is duurzaam en zorgt voor een warme uitstraling aan je interieur.