3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-05 Door: eLiving

5x zomerse dekbedovertrekken

Met deze vrolijke en frisse dekbedovertrekken haal je de zomer in huis!

 

Dekbedovertrek Fleur

Een bloemenprint past perfect bij de zomer en dat is precies waarom dit dekbedovertrek zo heerlijk zomers is. Essenza dekbedovertrek Fleur is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, want in de zomer kun je nooit genoeg kleur hebben. Kies voor een lichte zomerse kleur en maak je slaapkamer helemaal zomerproof met het dekbedovertrek Fleur.

Dekbedovertrek Classic Stripe

Geen nood als je niet veel lichtinval in je slaapkamer hebt. Met het dekbedovertrek Classic Stripe van Marc O’Polo voeg je een frisse en lichte tint toe aan je slaapkamer. Het dekbedovertrek is gemaakt van katoen satijn wat voor verkoeling zorgt en heel zacht aanvoelt. Fijn voor de warme zomerse nachten.


Dekbedovertrek Minte

Laat je niet uit de weg slaan door de eenvoud van dekbedovertrek Minte. Juist de eenvoud zorgt voor een rustige en frisse uitstraling en als de eenvoud je niet overtuigd, dan doet de stof dat wel. Het dekbedovertrek is gemaakt van een extra hoge threadcount van 300TC. Dit zorgt voor een extra glans, zachtheid en soepelheid van het dekbedovertrek. Heerlijk slapen onder hoge kwaliteit.

Dekbedovertrek Xam

Een heerlijk licht dekbedovertrek met subtiele ruitjes en lijnen. De fijne grijze en rode tinten maken dit heerlijk zomers dekbedovertrek helemaal af. De inspiratie van dit zomerse dekbedovertrek komt van de tenniswereld. Zie jij dekbedovertrek Xam al op jouw bed liggen?

Dekbedovertrek Airen

Kruip onder dekbedovertrek Airen van Essenza en waan je even in de jungle. De prachtige natuurprint met bloemen, vogels en vlinders uit de jungle geven dit dekbedovertrek een zomerse uitstraling. Het dekbedovertrek is gemaakt van een hoge kwaliteit 300 TC katoensatijn.