3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
28-12 Door: eLIVING

7x Blauwe velvet stoelen

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat je zowel in de modewereld als in de interieurwereld steeds meer velvet tegenkomt. Natuurlijk kunnen velvet stoelen niet achterblijven en dat is maar goed ook, want hoe mooi is deze trend aan de eettafel? Wij zijn in ieder geval fan!

 

Fluweel zacht velvet

Velvet, ook wel fluweel genoemd, is een trend die menig hart al heeft veroverd. Niet zo gek, want velvet is een heerlijke zachte stof die niet alleen een warme, maar ook een luxe uitstraling heeft. De stof heeft de eigenschap om meteen te willen aaien en waarbij je er dan achter komt dat het net zo lekker zacht is als dat het eruit ziet! 

 

Velvet in je interieur

Vrijwel iedereen kan velvet toevoegen aan zijn of haar interieur, want velvet zie je in bijna elke kleur wel voorbij komen. Handig, want dan weet je zeker dat je een velvet item in jouw lievelingskleur vindt. Blauw is een kleur waar je niet aan kunt ontkomen als het om de meest populaire velvet kleuren gaat. En dan hebben we het niet over één specifieke kleur blauw, want je komt blauw in wel tientallen verschillende tinten tegen. Diep donkerblauw, oceaanblauw, zacht blauw, lichtblauw, maar ook petrol behoort tot dit rijtje. Velvet stoelen zorgen natuurlijk op zichzelf al voor een warme uitstraling aan de eettafel, maar voeg hier nog de kleur blauw aan toe en het plaatje is helemaal compleet.

 

Velvet stoelen blauw

Met blauwe velvet stoelen aan de eettafel weet je zeker dat je goed zit. De keuze voor een blauwe velvet stoel is misschien zo gemaakt, maar dan komt het lastigste deel nog. Welk blauwe velvet stoel? Een voordeel is dat je heel veel keuze hebt in verschillende blauw tinten en verschillende modellen stoelen, maar het nadeel is dat kiezen er niet makkelijker op wordt... 

 

Velvet stoelen kopen?

Vergeet niet om rekening te houden met je eettafel bij de zoektocht naar een velvet stoel. De hoogte van een eettafel in combinatie met een stoel kan erg belangrijk zijn. Je leest hier waar je op moet letten bij het kopen van een eettafel en hoe het zit met eetkamerstoelen aan een eettafel. Wie weet kun je dan wat blauwe velvet stoelen van het lijstje strepen en wordt de keuze makkelijker! Bekijk hieronder de meest uiteenlopende blauwe velvet stoelen en ontdek jouw favoriet!

Eetkamerstoel Franky Velvet Petrol

Eetkamerstoel Velvet Donkerblauw
 Armstoel Brit Velvet Petrol  
  
Stoel Cas Velvet Blauw
  Stoel OMG Velvet Petrol  
 Stoel Vogue Velvet Blauw
 
Stoel Mia Velvet Blauw