3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-06 Door: eLIVING

Afval scheiden in stijl

Met de Wesco Multi Collector 3 heb je een stijlvolle afvalverzamelaar in huis! 

 

Een prullenbak die gezien mag worden

Wil je ook graag afval scheiden, maar dan wel met een prullenbak die gezien mag worden? De Wesco Multi Collector 3 combineert minimalistisch design met grote functionaliteit. Deze prullenbak maakt afval scheiden dus niet alleen makkelijk, maar staat ook nog stijlvol in je interieur. 

 

Wesco Multi Collector 3

Wesco Multi Collector 3 is een afvalverzamelaar met drie ingebouwde binnenemmers. Hiervan is een emmer 25 liter en de twee andere emmers zijn elk 12,5 liter. In totaal heeft de Wesco Multi Collector 3 een inhoud van 50 liter. Ook aan dichtgaan is gedacht, want deze prullenbak is voorzien van een soft close sluiting. Hierdoor gaat het dichtgaan van de prullenbak bijna geruisloos. Het is ook mogelijk om de deksel in geopende positie vast te zetten. 


Wesco Multi Collector 3 reinigen

Wil je de Wesco Multi Collector 3 reinigen? Dan kun je het beste een vochtige doek met een mild afwasmiddel gebruiken. Schuurmiddelen of schuursponsjes kun je beter niet gebruiken, want daarmee beschadig je de prullenbak. Voor extra hygiëne raden we aan om de uitneembare binnenemmer en de binnenzijde van de emmer regelmatig te reinigen.