3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
31-05 Door: eLiving

De mooiste roze fauteuils op een rijtje

Is roze helemaal jouw kleur? Maar vind je één roze blikvanger in huis genoeg? Dan wil je een van deze roze fauteuils zeker in huis hebben!

 

Roze fauteuil Bubba

Een roze fauteuil is op zichzelf natuurlijk al een blikvanger in huis, maar deze roze fauteuil Bubba maakt alle verwachtingen waar. Fauteuil Bubba valt op door zijn eenkleurige supertalent. De metalen draaivoet heeft namelijk exact dezelfde kleur als de bekleding. Met het comfort zit het ook helemaal goed, want fauteuil Bubba zit heerlijk! Komt deze roze fauteuil in jouw interieur? 

 

Roze fauteuil Rodeo

Wie kent de Rodeo bank niet? Of het nu van verhalen van vrienden of familie is of dat je 'm zelf hebt (gezien). De meest bekende is toch wel de cognac kleur, maar er is meer. Hoewel het eco-leer een prachtige uitstraling heeft, geeft het velvet weer een hele andere aanblik. Niet voor niets kon de Rodeo velvet niet achterblijven. En in dit geval geldt: waar een bank is, is een fauteuil. De prachtige Rodeo fauteuil kun je dan ook in de prachtige velvet stof kiezen en de roze kleur kan natuurlijk niet ontbreken. Met deze roze fauteuil Rodeo weet je zeker dat je een echte blikvanger in huis haalt. Durf je het nog groter aan te pakken dan een roze fauteuil? Kijk dan eens naar de roze 2,5 zits bank of 3 zits bank

 

Roze fauteuil Retro

Stoer, chique en een retro uitstraling. Het is de roze fauteuil Retro waar alle ogen op gericht zijn. Het kleine fauteuiltje is ideaal als subtiele roze blikvanger in huis en komt in elke kamer tot haar recht. Door het compacte formaat van deze roze fauteuil hoef je niet bang te zijn dat deze niet past. In de woonkamer, slaapkamer of op de gang. Een roze fauteuil voor iedereen! 

 

Roze fauteuil Bar

De zachte aaibare velvet stof zorgt ervoor dat je direct wilt neerploffen op deze heerlijke comfortabele roze fauteuil. En als je denkt dat het daar op houdt, dan heb je het mis. Op deze roze fauteuil Bar kun je ook nog eens heerlijk ronddraaien. Een gesprek links van je of een gesprek rechts van je. Het maakt allemaal niet uit, want jij draait mee op deze fijne draaibare roze fauteuil! 
 

Roze fauteuil Spike

Laat je niet misleiden door de naam van deze fauteuil. Zuiver fauteuil Spike heeft namelijk geen spikes, maar is juist erg comfortabel! De fauteuil is voorzien van ronde vormen die zorgen voor een vriendelijke uitstraling. Naast deze compleet roze fauteuil is Spike ook verkrijgbaar met een rugleuning van webbing. Een prachtige combinatie als je het ons vraagt! Roze fauteuil Kate

Soms kun je je vinger er niet op leggen, maar weet je meteen: dit wordt mijn roze fauteuil. Fauteuil Kate is precies zo'n fauteuil. Je leest er alles over in "Kate, omdat jij het bent". Deze roze fauteuil is niet alleen mooi om te zien, maar zit ook erg comfortabel. De zachte kussens in het zitgedeelte en rugleuning zorgen voor een fijne zit. Het zal je niet ontgaan zijn dat fauteuil Kate geïnspireerd is op Art Deco. Zie jij jezelf al op deze zachte roze fauteuil zitten?