3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-04 Door: eLiving

De nieuwste items voor in de tuin

 

Ronde Tuintafel Metsu 

Voor een echte design tuin, balkon of veranda kun je tuintafel Metsu van Zuiver eigenlijk niet binnen laten staan. Metsu heeft een strak design en past daardoor in verschillende stijlen. Als je de Albert Kuip Garden stoelen al buiten hebt staan, dan weet je meteen dat deze tafel een hele goede combinatie is. Metsu is namelijk verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Albert Kuip Garden stoelen. Als dat geen goede combinatie is?

 

Rodeo Outdoor Bank

Kun jij het ook bijna niet geloven? Een Rodeo bank voor buiten? Zie hier het bewijs! De Rodeo Outdoor bank is speciaal gemaakt voor alle Rodeo fans die het liefst hun bank overal mee naar toe nemen. En dat is nog niet alles, want de heerlijk zachte kussens voor op de Outdoor bank zijn gemaakt van velvet! Je kunt kiezen uit de kleuren velvet Snake, velvet Flower en velvet Poppyy Mosterd. De bank heeft een frame dat je met gerust hart buiten kunt laten staan, maar de kussens willen na gebruik toch wel graag naar binnen. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier kunt hebben van de Rodeo Outdoor bank.
 
 

Fauteuil Wisp

Waarom zou je niet ook buiten in de tuin of op het  balkon een stijlvolle fauteuil neerzetten? Fauteuil Wisp van BePureHome geeft binnen én buiten net wat extra gezelligheid. De fauteuil heeft kunststof rotan draden en een zwart metalen frame. Hierdoor is dit de perfecte rotan fauteuil voor buiten. Fauteuil Wisp is verkrijgbaar met naturel of zwart kunststof rotan.
 
 

Original Floatzac

Ben je op zoek naar de ultieme zitzak voor in de tuin, op het balkon, in het zwembad en voor in de zee? Dan willen wij je graag voorstellen aan Fatboy Original Floatzac. Met de Original Zitzak kun je natuurlijk al ultiem genieten op het vaste land, maar met de Floatzac kan dat nu ook op het water! De Floatzac is gevuld met sneldrogende water resistente parels en de onderkant is voorzien van een sterk net waardoor het water gemakkelijk weg kan lopen. Een ding is zeker: deze zomer is de Floatzac je beste vriend in en om het water! 
 
 

Ronde Tuintafel Albert Garden

De naam laat je het al vermoeden en daar is niets aan gelogen. Bistrotafel Albert Garden is net zo stijlvol als de stoelen Albert Kuip Garden. Hoewel Metsu met deze stoelen een goede match is op kleurgebied, gaat Albert Garden nog een stukje verder. Het tafelblad van de Albert Garden is gemaakt van glas en patroon onder het tafelblad zie je terug in de stoelen. It is all about the details!
 
 

Hangmat Headdepleck

Zag jij jezelf al helemaal in Fatboy hangmat Headdemock liggen, maar hang jij veel liever tussen de bomen? Dan is de nieuwe hangmat Headdepleck zeker wat voor jou! Met deze hangmat creëer je de perfecte hangout plek binnen enkele seconde. In je tuin, op het balkon, in het park of in het bos. De Headdepleck is voorzien van speciale 'tree huggers' en muurbevestiging, zodat je jouw hangmat makkelijk en flexibel kunt installeren op elke plek.