3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-02 Door: eLIVING

Deze hockers passen bij elke bank!

Een hocker is ideaal als voetenbank na een lange werkdag, een rondje hardlopen of gewoon omdat het kan. Ook als je niet zo van een voetenbank bent, kan een hocker een multifunctionele toevoeging aan je interieur zijn. Je kunt een hocker ook als bijzettafel gebruiken met bijvoorbeeld een dienblad erop. Of misschien heb je af en toe wel een extra zitplaats nodig. Ook dan is een hocker je graag van dienst.  

 

Een bijpassende hocker in dezelfde stijl als een bank

Heb je een rechte bank, maar wil je deze ook kunnen omtoveren tot een bank met een  “chaise longue”? Kijk dan ook eens naar hockers in dezelfde stijl als jouw favoriete bank. Veel banken en fauteuils hebben een bijpassende hocker of voetenbank. Het enige wat je nog hoeft te doen is de hocker tegen de bank aanschuiven en je hebt in een handomdraai je lounge plek klaar! Hieronder hebben we een aantal banken bijpassende met hockers op een rijtje gezet.




Een andere hocker bij de bank

Heb je al een bank waar geen bijpassende hocker voor verkrijgbaar is, maar wil je wel graag een hocker erbij? Of wil je juist graag zelf combineren? Lees dan snel verder voor de beste tips en ontdek de leukste hockers die bij elke bank passen! 

 

Tips bij het zoeken naar een hocker

Als je op zoekt bent naar een hocker voor bij je bank, probeer dan niet een hocker te vinden in hetzelfde soort materiaal in dezelfde kleur als dat je bank is, dan kan het juist een mis-match worden. Kies daarom voor iets anders! Ga bijvoorbeeld voor een hocker in dezelfde kleurtoon, maar in een ander materiaal voor een mooi ton sur ton effect. Of kies voor een blikvanger en ga voor een kek kleurtje of leuk patroontje! Bij een stoffen bank doet een leren of velvet hocker het altijd goed. Natuurlijk kan een stoffen hocker ook erg mooi combineren met een stoffen bank, maar ga dan voor een stof met een andere weef.