3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-01 Door: eLIVING

Deze Zuiver banken moet je gezien hebben

Het Nederlandse design merk Zuiver staat bekend om de combinatie fris, trendy, jong én uniek. Het is dan ook geen verassing dat collectie banken van Zuiver erg gewild zijn. De banken uit de Zuiver collectie zijn afwisselend en passen in vrijwel elk interieur. Grote banken, zoals Zuiver bank Summer vullen de collectie, maar ook voor een kleiner formaat zit je bij Zuiver banken goed.

 

Zuiver banken uitproberen

Benieuwd of Zuiver banken net zo comfortabel zitten als dat ze eruit zien? Bij ons kun je een groot aantal Zuiver banken in het echt zien, voelen én uitproberen. Zo kun je direct het verschil tussen jouw favoriete Zuiver banken ervaren.

Hoewel je eigenlijk alle banken uit de Zuiver collectie eens gezien moet hebben, is het ons toch gelukt een selectie te maken van de meest uiteenlopende Zuiver banken. Kijk je mee? 

 

Zuiver bank James


De elementenbank James heb je misschien al eens voorbij zien komen. Zuiver bank James behoort namelijk al een lange tijd tot de collectie Zuiver banken en is nog steeds erg populair! Wij snappen wel waarom. Deze bank kun je zelf samenstellen, waardoor je deze bank zo groot of klein kunt maken als dat je zelf wilt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is kiezen uit twee kleuren grijs of ga voor een combinatie! Mix en match!

 

 

Zuiver bank King


Voel je een koning op Zuiver bank King. Op het eerste gezicht lijkt deze bank misschien niet zo groot, maar met zijn 272 cm is dit een echte king-size bank! Zuiver bank King heeft een minimalistisch design en is verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Een bijpassende hocker maakt Zuiver bank King helemaal af en geeft jouw Netflix avondje nog meer comfort.  

Zuiver bank Summer 


Zomer, lente, winter of herfst. Voor Zuiver bank Summer maakt het allemaal niets uit. Deze bank is perfect voor alle jaargetijden. Laat je achterover vallen en plof neer op deze comfortabele bank. Er is alleen wel een mogelijkheid dat je de hele avond wilt blijven zitten, dus wees gewaarschuwd. Bank Summer is verkrijgbaar in twee kleuren en als 3-zits bank, 4,5-zits bank en hoekbank. Dat is toch alles wat je nodig hebt?


 

Zuiver bank Sense


Last but not least: de nieuwste bank van het stel. Zuiver bank Sense lijkt door zijn organische en ronde vorm bijna op een grote wolk. Hier wil je toch direct op neerploffen? De bank nodigt uit om heerlijk te ontspannen, je zorgen te vergeten en tot rust te komen. De bekleding bestaat uit duurzame linnenmix, waardoor Sense een rustieke uitstraling krijgt. Voor welke kleur ga jij?