3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-08 Door: eLiving

Een chique interieur met velvet stoelen

Stoel Dolly is dé perfecte manier om je eetkamer of woonkamer in luxere sferen te brengen. Dolly is verkrijgbaar als eetkamerstoel én als fauteuil en zorgt met zijn verfijnde uitstraling voor een elegante en chique sfeer. Niet alleen is stoel Dolly bekleed met een rijke velvet stof, maar de eetkamerstoel en fauteuil zijn ook beide afgewerkt met decoratieve stiksels. Daar komt de sierlijke brass kleurig afwerking bij de poten nog bij en je zoals je zelf misschien wel ziet, maakt dit het plaatje helemaal compleet. 

 

Velvet stoel in Art Deco stijl

Eerder schreven we al over stijlvolle velvet eetkamerstoelen. Maar als je helemaal geïntrigeerd bent door Art Deco, dan zit je met de Dolly stoelen helemaal goed. De fauteuil en stoel zijn namelijk geïnspireerd op Art Deco, maar in een nieuw jasje gestoken. Nieuwsgierig naar meer stoelen in deze stijl? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij stoel Cassidy, stoel Kate of stoel Tammy. Ook deze stoelen hebben een onmiskenbare Art Deco stijl en geven je interieur direct een chique uitstraling. 



 

Dutchbone Stoel Dolly

Armstoel Dolly en fauteuil Dolly zijn verkrijgbaar in vier verfijnde velvet kleuren. Ga voor oceaan blauw, zacht bordeaux, zonnig okergeel of diep paars of combineer de verschillende kleuren met elkaar. Stoel Dolly heeft een afmeting van 61x63x82cm (BxDxH), een armhoogte van 72 cm, een zithoogte van 50 cm en zitdiepte van 45 cm. De Dolly fauteuil heeft een afmeting van 71x67x80 cm (BxDxH), een armhoogte van 68 cm, een zithoogte van 47 cm en een zitdiepte van 49 cm. Dat betekent heerlijk comfortabel dineren of loungen in de woonkamer.