3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-05 Door: eLiving

In stijl je tijdschriften opbergen doe je zo

Hoe erg je het opruimen of ordenen van tijdschriften ook vindt, met deze tijdschriftenhouders is dat verleden tijd. Deze tijdschrifthouders en tijdschriftenrekken zijn niet alleen super handig, maar ook nog eens erg stijlvol en uniek. Van tijdschriftenhouders in salontafels tot tijdschriftenrekken aan de wand: je vindt ze hieronder.    

 

Tafel én tijdschriftenhouder in één

In eerste instantie lijkt dit misschien op een normale bijzettafel, maar er is meer. Eileen is namelijk een bijzettafel én tijdschriftenhouder in één. Met haar elegante uitstraling en goudkleurige afwerking weet je zeker dat je een stijlvol item in huis haalt. Bijzettafel Eileen is 51 cm hoog en de tijdschrifthouder heeft een diepte van 29 centimeter.

Een stapje groter ga je met salontafel Kansas. Deze salontafel is van alle markten thuis en dat is niet gelogen. Naast dat deze salontafel ook voorzien is van een tijdschriftenhouder, is Kansas gemaakt van marmer, metaal én leer! Een prachtige en stijlvolle combinatie die je niet snel ziet. De tijdschriftenhouder bevindt zich aan één zijde van de salontafel en is gemaakt van zwart leer.

 

Een leren tijdschriftenhouder

Dexter en Scholar zijn twee stijlvolle tijdschriftenhouders van het merk Dutchbone die ook zonder tijdschriften perfect in je interieur passen. De tijdschriftenhouders zijn beide voorzien van leren houders voor tijdschriften. Dexter heeft een zwart metalen frame en Scholar een goudkleurig metalen frame. 

 

Tijdschriftenrek voor aan de wand

Geef je tijdschriftenverzameling een plekje aan de wand met dit tijdschriftenrek Paper van BePureHome. Het tijdschriftenrek is gemaakt van metaal en is voorzien van vier vakken. Het ophangen van dit tijdschriftenrek gaat eenvoudig door de aanwezige ophanggaten. 

 

Design tijdschriftenrek

Front Page is een tijdschriftenrek van het Italiaanse designmerk Kartell. Het ontwerp van dit tijdschriftenrek past perfect bij je favoriete tijdschriften, want het tijdschriftenrek is geïnspireerd op een windvlaag die door een tijdschrift bladert. Een betere match bestaat er niet!