3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-07 Door: eLIVING

Kate, omdat jij het bent...

Soms kun je je vinger er niet op leggen, maar weet je in één oogopslag: dit wordt mijn meubel! Kate is er een van, gewoon omdat Kate het is. Een prachtige vormgeving in combinatie met een fluweelzachte bekleding in kleuren die meteen je aandacht trekken. Ben jij al verliefd?

 

Comfortabel, gedurfd en toch elegant

Comfortabel, gedurfd en toch elegant. Dat is de perfecte definitie voor Kate. De DutchBone Kate serie laat alle schijnwerpers op haar schijnen, want ze mag gezien worden! Kate is een voorbeeld van de perfecte combinatie van Art Deco-inspiratie en modern design. En dan hebben we het nog niet over de slanke, zwarte metalen poten gehad! Deze prachtige poten geven stijl aan Kate en zijn bovendien voorzien van een prachtige bronzen detail. De kleine details maken Kate bijzonder en zorgen ervoor dat je in één oogopslag betoverd wordt. 

Bank Kate

Dutchbone bank Kate ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zit ook nog eens super comfortabel. Je kunt lekker neerploffen, zacht terecht komen en toch super stevig en heel comfortabel zitten. Dat is toch de combinatie die je wilt? Bank Kate is een 2-zits bank met paneelsteken op de zitting en op het rugvlak. Dit geeft bank Kate een chique en luxe uitstraling. De zithoogte is 47 centimeter en de armhoogte 63 centimeter. Kate is heerlijk compact, waardoor dit een perfecte bank is voor een kleinere kamer. Deze prachtige bank is verkrijgbaar in diep blauw, zwart of roze.  

 

Kate als fauteuil

Ons geluk kan niet op, want Kate is ook verkrijgbaar als fauteuil. Een perfecte match met bank Kate, maar ook bij een geheel andere bank komt fauteuil Kate helemaal tot zijn recht. Fauteuil Kate laat elke kamer stralen! Ook fauteuil Kate is verkrijgbaar in een diep blauwe, magisch zwarte of zachte roze kleur. Je zit 45 centimeter hoog en je armen kun je laten rusten op 63 centimeter hoog.  


 

Kate als eetkamerstoel

Het stopt niet bij een bank en fauteuil, want Kate is ook verkrijgbaar als eetkamerstoel. De eetkamerstoel brengt elke eetkamer in Art-Deco en moderne sferen, waardoor het net lijkt alsof je in een luxe sterrenrestaurant aan het eten bent! De brede zit van stoel Kate zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een 7-gangen diner, want comfortabel, dat is Kate zeker. Deze prachtige stoel heeft een zithoogte van 49 centimeter en een armhoogte van 66 centimeter. Wil jij ook zo graag Kate aan jouw eettafel hebben staan? Let dan wel op de hoogte van jouw tafel, want je wilt deze prachtige stoel natuurlijk wel kunnen aanschuiven.