3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-11 Door: eLIVING

Kunstwerkjes op de vloer met deze vloerkleden

Vrolijk je interieur op met vloerkleden voorzien van unieke en verrassende patronen! 

 

Vloerkleden

Vloerkleden zorgen voor een betere akoestiek in huis, geven sfeer en gezelligheid én ze maken van je zithoek één geheel. Een echte must have als je het ons vraagt! Vloerkleden zijn er in verschillende soorten en maten, maar wij hebben voor jou de meest speciale vloerkleden op een rijtje gezet. Deze vloerkleden zijn voorzien van mooie unieke patronen, waardoor je eigenlijk gewoon een kunstwerkje op de vloer legt! 

 

Een vloerkleed kopen?

Bij het kopen van een vloerkleed kun je op verschillende dingen letten, zoals de afmetingen en het materiaal. Ben je benieuwd waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van een vloerkleed? Lees dan hier verder. 

 

Een blikvanger op de vloer

Soms is een gedurfd vloerkleed net wat je nodig hebt om je interieur een beetje spannend te maken! Door één echte blikvanger in huis te nemen kun je de rest wat neutraler houden, waardoor het geen wirwar wordt van schreeuwende spullen. En waarom zou je een egaal vloerkleed neerleggen als het ook een kunstwerk kan zijn? Ontdek alle vloerkleden in onze winkel of bekijk alvast een selectie online.