3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-08 Door: eLIVING

Memobord Bundy: hét item voor elke ruimte in huis

Stijlvol en functioneel? Memobord Bundy heeft het. Dat Bundy stijlvol is, dat hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Dat zie je natuurlijk meteen! Maar wat je misschien nog niet weet, is dat memobord Bundy multifunctioneel is. Dit memobord kun je voor meer dan alleen rondslingerende items, zoals je sleutels of memobriefjes, gebruiken. Ook je mooiste accessoires of souvenirs kunnen een plekje krijgen!

Zuiver memobord Bundy

Met Bundy kun je je creativiteit de vrije loop laten. Het begint al bij het ophangen, want hang je het memobord horizontaal of verticaal op? En waar plaats je de bamboe plankjes, magneten en pinnen? Als Zuiver memobord Bundy eenmaal hangt, dan begint het stijlen. Welke items zet je op de schappen neer en wat hang je aan de haakjes? Maak Bundy uniek met behulp van je persoonlijke items en ontdek zelf hoe stijlvol én functioneel Bundy is. 



Dit memobord kun je in vrijwel elke ruimte in huis gebruiken. In de keuken, slaapkamer, werkkamer, woonkamer of hal. In elke ruimte zorgt Zuiver memobord Bundy voor een sfeervol geheel. Het memobord is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs en groen. De bamboe schappen, magneten en pinnen maken het geheel helemaal af. Voor welke kleur ga jij?