3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-04 Door: eLiving

Met je neus in de boekenkast

Passen jouw boeken niet meer in de boekenkast of wil je gewoon een mooie boekenkast in huis? Lees dan snel verder, want we hebben de meest originele boekenkasten op een rijtje gezet. 


Boekenkast June

BoekenkastJune heeft heel veel vakken voor heel veel boeken. Deze vakkenkast transformeert met een paar boeken onmiddellijk in een boekenkast. En kom je hierna nog een paar vakken te kort? Dan kun je er altijd een tweede June ernaast zetten. 
 
 

Boekenkast Mexico

Met boekenkast Mexico haal je een traditionele, maar tegelijkertijd stoere boekenkast in huis. Met de bijbehorende trap waan je je even in je eigen bibliotheek en het metaal met hout zorgt voor een industriële uitstraling. 
 
 

Boekenkast Splurge

Een veelzijdige kast waar niet alleen je boeken een mooi plekje krijgen, maar ook je favoriete servies of mooiste souvenirs zullen opvallen in deze bijzondere boekenkast Splurge.
 
 

Boekenkast Modular Cabinet

Een wandkast, een boekenkast of een opbergkast. Met kast Modular Cabinet kan het allemaal. Kies zelf de afmeting, het aantal gesloten elementen, de kleur van de planken en de kleur van het frame.
 
 

Boekenkast Class

Een boekenkast met klasse is toch wel boekenkast Class. Deze kast heeft planken met een visgraat patroon en het messing geeft de kast een klassieke uitstraling.