3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-07 Door: eLiving

Musthave: vloerkleden met franjes

Voetjes op de vloer met fijne vloerkleden

Vloerkleden zijn niet alleen heerlijk zacht onder de voeten, maar ze zijn ook echte sfeermakers in huis. Een vloerkleed bij de bank, eettafel of bij het bed en niet te vergeten vloerkleden voor in de tuin of op het balkon. Je kunt het zo gek niet bedenken of een vloerkleed maakt dat ene plekje net wat gezelliger, sfeervoller en leuker! 

 

Vloerkleden in verschillende soorten en maten

Vloerkleden vind je in verschillende soorten en maten en dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende designs waaruit je kunt kiezen. Maar dat maakt een vloerkleed kiezen ook zo leuk. De keuze is reuze, waardoor er voor iedereen en voor elk interieur wel een vloerkleed is. Als je dan eindelijk jouw favoriete vloerkleed met de juiste kleur en/of patroon gevonden hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat het vloerkleed niet te klein is. We gaven eerder al enkele tips waar je op moet letten bij het kopen van een vloerkleed

 

Vloerkleden met franjes

Tussen al die verschillende soorten vloerkleden zie je ook vaak vloerkleden met franjes. Maar wat is dat toch met franjes? Je kunt je vingers er heerlijk doorheen laten glijden, je kunt je vlechtkunsten zelfs even testen en het ziet er ook nog eens vrolijk en speels uit. Wij snappen wel waarom vloerkleden met franjes zo geliefd zijn! Zie jij een van deze stijlvolle vloerkleden met franjes al in jouw huis liggen?


   
     


  
              
Vloerkleed  Blink Zand  Vloerkleed Bid Old Red Vloerkleed Pix
       
Vloerkleed Blink Zilver Vloerkleed Blink Blauw  Vloerkleed Bid Old Green