3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-12 Door: eLIVING

Onze favorieten eettafels

De perfecte eettafel vinden wordt nu net wat makkelijker, want wij hebben onze favoriete eettafels voor jou op een rijtje gezet!

 

Eettafel kopen?

Aan de eettafel worden de mooiste verhalen verteld, de leukste spelletjes gespeeld en het lekkerste eten opgediend. De eettafel is dé perfect plek om samen te zijn. Niet zo gek dus als je op zoek bent naar een mooie eettafel! En zeg nu zelf, ook als je vaak op de bank eet, dan is een mooie eettafel toch ook gewoon leuk om naar te kijken?

 

Onze favorieten eettafels

Wij hopen jouw zoektocht naar een eettafel net wat makkelijker te maken door onze favorieten op een rijtje te zetten. Bekijk hieronder onze favorieten eettafels. Van ronde eettafels tot uitschuifbare eettafels en van robuuste eettafels tot moderne eettafels. Laat je inspireren en ontdek hier welke eettafel bij jou past.

   

Eettafel met visgraat

Eettafel Class heeft een elegant ontwerp en is met zijn visgraatpatroon en antiek messing onderstel een echte blikvanger.  
   

Design Eettafel

Het Butterfly onderstel geeft elke eettafel een verfrissende en unieke uitstraling. Het elegante onderstel kun je combineren met verschillende tafelbladen. De rechthoekige eettafel Butterfly is al verkrijgbaar met een lengte van 160 cm en loopt op tot wel 300 cm.  
   

Uitschuifbare eettafel

Heb je een kleinere ruimte, maar wil je wel plek hebben als je vrienden of familie spontaan langskomen? Dan is een uitschuifbare eettafel wel zo handig! Uitschuiftafel Glimps is 120 centimeter lang, maar kan uitgeklapt worden tot 162 cm of ga voor uitschuiftafel Glimps met een lengte van 180 cm. Dit formaat kan uitgeklapt worden tot 240 cm!  
   

Stoere eettafel

Voor een echte stoere eettafel komt eettafel Craft om de hoek kijken. Deze eettafel is gemaakt van massief grenen met een metalen onderstel.  
   

Robuuste eettafel

Liever een boomstamtafel met een RVS onderstel? Dan zit je met de robuuste eettafel Stam goed. Het blad is gemaakt van eco-vriendelijk acaciahout en is behandeld met blanke lak.  
   

Ronde tafel

Een van de toppers onder de ronde tafel is toch wel ronde tafel Acacia. Deze ronde tafel is verkrijgbaar met een diameter van 120 cm en een diameter van 135 cm.