3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-04 Door: eLiving

Rodeo Outdoor Bank

De populaire BePureHome Rodeo bank is een groot favoriet voor binnen, maar de bank mee naar buiten nemen was tot nu toe geen optie. Gelukkig is daar wat op bedacht: de Rodeo outdoor bank! Deze bank is speciaal ontworpen voor buiten, maar ook binnen kun je heerlijk op deze bank loungen. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt.

 

Rodeo buitenbank

Met de Rodeo buitenbank haal je de huiselijke sfeer van binnen ook naar buiten. Net zoals we van de Rodeo serie gewend zijn, is ook deze bank modern, stoer en eigentijds. De Rodeo buitenbank is bekleed met een polyester stof, waardoor je de bank gewoon buiten kunt laten staan. De poten zijn vervaardigd uit zwart metaal en zorgen samen met het slanke frame voor de complete uitstraling. Hoewel de Rodeo outdoor bank op zich zelf al erg mooi is, maak je de buitenbank helemaal af door de bijbehorende Rodeo kussens. Deze kussens kun je apart bestellen en zijn verkrijgbaar met drie verschillende prints. Deze Rodeo kussens kun je niet buiten laten liggen.



Waar wacht je nog op? Plof neer op de Rodeo outdoor bank en geniet ook met heerlijke zomerse temperaturen van jouw favoriete Rodeo bank.