3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-08 Door: eLiving

Romantisch in de loveseat

Niet alleen ziet een loveseat er uitnodigend uit, maar je hebt ook nog eens heel veel zitruimte. Een loveseat is eigenlijk niets anders dan een grote fauteuil - oftewel een 1,5 zits. Genoeg ruimte om heerlijk comfortabel te kunnen zitten als je het ons vraagt.

Loveseat

Een loveseat is een fijne aanvulling op je zithoek. Je creëert een extra zitplaats voor jezelf of voor je visite en waar aan zitruimte geen gebrek is. En wat dacht je van een heerlijk romantisch avondje? Samen plof je neer op de loveseat, lekker dicht tegen elkaar aan en zet je jullie favoriete film aan. 

Een loveseat voor elk interieur


Hoewel de naam anders doet vermoeden past een loveseat ook prima in stoere en robuuste interieurstijl. Een goed voorbeeld hiervan is de loveseat Rodeo. Deze stoere, moderne en eigentijdse loveseat komt perfect tot zijn recht in een stoer interieur. De loveseat is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren eco-leer. Wat dat precies is, dat lees je hier. Ben je ook helemaal fan van de BePureHome Rodeo serie in de kleur cognac? Bekijk dan eens de alles van BePureHome Rodeo cognac


Loveseat Kate

Voor een fluweelzachte velvet stof moet je bij loveseat Kate zijn. Deze fauteuil is geïnspireerd op Art Deco en is voorzien van vier elegante zwarte metalen poten met een bronzen detail. Niet alleen het formaat zorgt voor een romantisch avondje, maar ook de zachte bekleding. Wil je helemaal in romantische sferen komen? Kies dan voor de roze variant. 


Loveseat Jean en Oliver

Ook loveseat Jean en Oliver staan te springen om een plaatsje in jouw interieur te krijgen. Deze stijlvolle loveseat kun je combineren met een bijpassende bank, net zoals de loveseat Rodeo of Kate. Met een bijpassende bank vormt je zithoek een mooi compleet geheel. Combineer met een bijpassende salontafel, bijzettafel, tv-meubel, vloerkleed en verlichting en je bent klaar.