3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-10 Door: eLIVING

Rudolph is back

Kun je ook niet wachten tot het weer kerst is? Haal dan alvast deze leuke Rudolph hertjes in huis! 
 

Hertjes Rudolph 

De hertjes Rudolph staan weer klaar om samen met jou de kerst door te brengen! Deze leuke hertjes zijn handgemaakt en verkrijgbaar in twee maten. De kleine Rudolph heeft een afmeting van 19 x 16 x 10 cm (HxBxD) en de grote Rudolph van 25 x 21 x 13 cm (HxBxD). Combineer groot en klein met elkaar of haal gewoon de hele Rudolph familie in huis. Eén ding is zeker, met deze leuke Rudolph hertjes kan jouw kerst niet meer stuk!  

Naast de verschillende maten is Rudolph ook verkrijgbaar in twee kleuren: messing en zwart. En zeg nu zelf: dat past toch in elk interieur? De hertjes Rudolph zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te geven voor een verjaardag, housewarming of zelfs als cadeautje met pakjesavond! 

  

Het verhaal achter rendier Rudolph 

Wist je dat door het beroemde verhaal van `Rudolph the Red Nosed Reindeer` rendieren nu onlosmakelijk met kerst verbonden zijn? De slee van de Kerstman wordt voortgetrokken door een groepje rendieren die ook nog kan vliegen! Rudolph is hierbij het buitenbeentje bij de andere rendieren, omdat zijn neus ’s nachts licht geeft. Tot het op een avond zo mistig is dat de Kerstman besluit Rudolph met zijn lichtgevende neus de rendieren te laten leiden. Dit werkt zo goed, dat Rudolph sindsdien altijd met de Kerstman mee mag! Helaas voor ons hebben we de metalen Rudolph hertjes nog niet zien vliegen of licht zien geven, maar je weet maar nooit...
   

Een beestenboel in huis

Naast Rudolph zijn er natuurlijk nog veel meer leuke dieren die wel een plekje in je interieur verdienen. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over een beestenboel in huis met de leukste dierenitems en daar passen deze leuke Rudolph hertjes zeker bij! Ben je meer van de vogels? Ook dat komt goed uit, want vogels in je interieur horen helemaal bij nu. Een trend die je zeker niet mag missen!