3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-10 Door: eLIVING

Shop the look: BePureHome slaapkamer

Elke nacht breng je toch wat uurtjes in je slaapkamer door en hoewel je -als het goed is – grotendeels van de tijd je ogen dicht hebt, is een sfeervolle en aangename slaapkamer goed voor de nachtrust. Wist je bijvoorbeeld dat bepaalde kleuren invloed kunnen hebben op je humeur en gemoedstoestand? Blauw geeft bijvoorbeeld een kalmerend effect en zorgt voor een goede nachtrust, maar ook de kleuren geel en groen zouden voor een goede nachtrust zorgen. 
 

Okergeel

De kleur geel en dan met name okergeel is een populaire kleur voor in huis. Deze kleur zorgt voor warmte en gezelligheid en dat is precies wat we nodig hebben! Je vindt tegenwoordig veel mooie okergele meubels, zoals deze bank. Met een okergele bank heb je meteen een blikvanger in huis. Durf jij het aan? Of ben je juist helemaal in de ban van okergeel en sprokkel je alles wat deze kleur heeft bij elkaar? Hoe dan ook, okergeel is een kleur die je niet wilt missen in je interieur.

Slaapkamer met okergele accenten

 Van okergele banken tot bedden en van okergele sierkussens tot dekbedovertrekken. Ben je ook helemaal fan van de kleur okergeel? En droom je van een slaapkamer met okergele tinten? Shop dan nu de look voor deze BePureHome slaapkamer of mix en match de leukste okergele items met elkaar!



 

Hoofdbord Snooze

BePureHome hoofdbord Snooze is een elegant hoofdbord bekleed met een fluweelzachte velvet stof in de kleur honing geel. Het hoofdbord kun je perfect combineren met verschillende soorten bedden, want het hoofdbord is voorzien van een handige wandbevestiging. Perfect als je bed geen hoofdbord heeft!
 

Kast Organize

Kast Organize is een moderne kast met een klassiek tintje. De lichte tint van de kast in combinatie met messing details zorgen ervoor dat deze kast perfect in een slaapkamer met okergele tinten past. De kast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen welke ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

 

Bijzettafels Embrace


Bij een nachtkastje denken we vaak aan een bepaald type meubel, maar wist je dat er ook heel veel leuke alternatieve voor zijn? De bijzettafeltjes Embrace zijn hier een perfect voorbeeld van. Het onderstel is gemaakt van metaal en het blad heeft een messing afwerking. 
 

Sierkussen Peacock

Sierkussens op je bed maken de uitstraling compleet. Combineer bijpassende tinten, zoals de BePureHome sierkussens Peacock in bruin en curry. Ook sierkussen Vintage in de kleur khaki voelt zich helemaal thuis op dit bed. 
 

Vloerlamp Triplet

Net als woonaccessoires voegt verlichting ook veel toe aan de sfeer van een slaapkamer. Vloerlamp Triplet maakt deze slaapkamer helemaal af en maakt de slaapkamer net een stukje stoerder. 
 

Passpiegel Slender

Passpiegel Slender maakt het geheel af. Handig om in de ochtend je outfit te checken en je slaapkamer lijkt ook nog een stuk ruimer door het weerspiegelend effect.