3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-04 Door: eLIVING

Shop the look: Eetkamer

Warme kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Voeg daar nog een stukje velvet aan toe en wat gouden elementen en je woonkamer of eetkamer is helemaal klaar. De items van Dutchbone passen feilloos in deze omschrijving en dat zie je! Shop the look!

 

Dutchbone Hanglamp Trooper 

De indrukwekkende lamp Trooper bestaat uit honderden kleine metalen plaatjes die allemaal met de hand in elkaar gezet zijn. Dutchbone lamp Trooper zorgt voor een sfeervol licht in de kamer en geeft het geheel een bijzondere uitstraling. Is één hanglamp boven de eettafel niet genoeg? Combineer dan eens de twee verschillende maten lampen! 
 
 

 

Dutchbone eettafel Crude

Dat natuurlijke materialen in huis voor sfeer en gezelligheid zorgen maakt Dutchbone eettafel Crude meer dan waar. De eettafel heeft een doorleefd karakter en bestaat uit gerecycled iepenhout dat afkomstig is van oude huizen en interieurs. Hierdoor is elke eettafel Crude uniek! 
 
 

 

Dutchbone eetkamerstoelen Chaya

Haal een combinatie van mid-century modern en modern in huis met eetkamerstoelen Chaya. De ronde vormen zorgen voor een vriendelijke uitstraling en de zichtbare schroeven in de rugleuning zorgen voor een leuk detail. De eetkamerstoelen Chaya zijn perfect te combineren met de eetkamerstoelen Talika. Benieuwd welke eetkamerstoelen dat zijn? Je vindt ze hier
 
 
 

Dutchbone vloerkleed Jafar

Warme voetjes en minder last van akoestiek in huis met Dutchbone vloerkleed Jafar. Het vloerkleed heeft een diamant patroon met banen in verschillende hoogtes. Dit zorgt voor een indrukwekkend 3D effect op de vloer! 
 
 
 

Dutchbone kast Berlin

Het nieuwste item in deze gezellige eetkamer is toch wel de kast Berlin. De kast is gemaakt van gerecycled hout en geeft de kast een aangename uitstraling. Jouw servies verdient toch ook wel een plekje in deze mooie vitrinekast?
 
 

 

Dutchbone fauteuil Flower

Een velvet fauteuil is een trend die wat ons betreft nog veel langer mag duren. De Dutchbone fauteuil Flower is een velvet blikvanger die je terugneemt naar de jaren ’20. Modern en Art Nouveau zijn de kenmerken van deze stralende stoel. Met een comfortabele zit en een draaibaar onderstel is deze fauteuil een echte must-have! 
 
 

 

Dutchbone kandelaar Sesta


Gouden woonaccessoires zorgen voor een sfeervolle en luxe uitstraling. De kandelaars Sesta maken het geheel ook nog eens een stukje romantischer. De kandelaars zijn ideaal om als groep neer te zetten, maar ook afzonderlijk van elkaar zijn ze echte sfeermakers.
 
 

 

Dutchbone TV-meubel Juju

Verschillende materialen combineren geeft je interieur een speelse uitstraling. TV-meubel Juju heeft een vintage uitstraling en zorgt voor genoeg opbergruimte. Liever dezelfde meubels met elkaar combineren? Juju is ook verkrijgbaar als dressoir! De keuze is aan jou.