3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-10 Door: eLIVING

Shop the look: eetkamer

We zitten weer midden in de herfst en de winter staat voor de deur. De dagen worden korter en de temperaturen dalen langzaam. Nu we weer meer binnen zitten is een fijn, gezellig en vooral warm interieur nog belangrijker. Ben je toe aan een nieuwe eetkamer, items om je eetkamer compleet te maken of wil je wat warme inspiratie op doen? Kijk dan snel verder en shop de eetkamer look. 

   

Zuiver ronde tafel Pilar

Een unieke ronde tafel in de eetkamer? Dat kan met Zuiver tafel Pilar. Het ronde tafelblad zorgt voor een vriendelijke uitstraling en de hoekige tafelpoot zorgt voor een stoer tintje. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. En wist je dat een ronde tafel voor nog meer gezelligheid zorgt? Des te meer redenen om ronde tafel Pilar in je eetkamer te zetten. 
 
 
   

Zuiver stoel SpikeWauw! Zuiver fauteuil Spike kun je nu ook aan de eettafel schuiven. De eetkamerstoelen Spike zijn net zo stijlvol en comfortabel als de fauteuil en nodigen je uit om lekker lang te tafelen. Eetkamerstoel Spike is verkrijgbaar in verschillende varianten, met webbing en zonder. Mix en match de varianten die jij het mooiste vindt! 
 
 
   

Zuiver vloerkleed Hilton ‘240 

Ronde vormen zorgen voor een warme uitstraling. En waarom de ronde vormen van tafel Pilar niet benadrukken door deze te combineren met vloerkleed Hilton? Zuiver vloerkleed Hilton combineert niet alleen verschillende kleuren, maar krijgt ook nog extra een dimensie door de ingeweven patronen en ingeschoren motieven. 
 
 
   

Zuiver sidetable Barbier zwart


Al eerder kon je lezen over de nieuwe najaarscollectie van Zuiver. De sidetable Barbier in het zwart hoort daar ook bij! In deze eetkamer combineert het zwarte meubel perfect met de zwarte ronde tafel. Bovendien zorgt sidetable Barbier wat extra contrast. 
 
 
   

Zuiver hanglamp Hawk

Helemaal tijdens het najaar kun je niet meer om verlichting heen. Verlichting geeft niet alleen sfeer, maar het is ook noodzakelijk. Zuiver hanglamp Hawk zorgt niet alleen voor gezelligheid als deze brand, maar deze hanglamp is op zichzelf al een prachtige toevoeging aan je interieur!
 

   

Zuiver woonaccessoires

De zwarte accenten in de eetkamer terug laten komen in woonaccessoires? Dat kan met de woonaccessoires van Zuiver, zoals vaas Fajen marmer, kandelaar Pawn en kan Farma. Voor welke Zuiver woonaccessoire ga jij?