3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-03 Door: eLIVING

Shop the look: Woonkamer

Al eerder schreven wij over de nieuwe Zuiver collectie, maar hoe kun je deze items nu het beste met elkaar combineren? Komen bij jou de lentekriebels ook naar boven bij het zien van deze woonkamer? Shop the look!  

 

Compact en stijlvol zitten

Ben je op zoek naar een compacte fauteuil met een unieke uitstraling? Dan is Fauteuil Spike hét item dat je zoekt. Deze fauteuil is verkrijgbaar in twee frisse kleuren en met en zonder webbing rugleuning.


 

Dromen komen uit met vloerkleed Dream

De langere dagen en hogere temperaturen staan voor de deur, maar voor een gezellige en samenhangend geheel mag een vloerkleed natuurlijk niet ontbreken. Vloerkleed Dream is heerlijk zacht (70% wol, 30% ) en is voorziet jouw kamer meteen van een kunstwerk.


 

Groot, groter, groots

Plof neer op deze reusachtige bank. Bank Summer is namelijk een bank die je niet zomaar voorbij loopt. Met een breedte van 335 cm kunnen al je familieleden of vrienden naast je plaatsnemen. Is jouw woonkamer toch net iets te klein voor deze blikvanger? Ook daar is aan gedacht, want bank Summer is ook verkrijgbaar met een breedte van 230 cm.


 

Geometrische sierkussens combineren met bloemen

Maak de uitstraling van Bank Summer compleet met de Zuiver sierkussens April en Beverly. Sierkussen Beverly is abstract en geometrisch terwijl sierkussen April een vrolijke bloemen sierkussen is. Met de warme tinten van deze sierkussens kun je elke keer weer op nieuw mixen en matchen.


 

Spikkels in je interieur! 

Geen woonkamer is compleet zonder een salontafel of bijzettafel. Bijzettafel Victoria zorgt voor een mooie balans tussen strak en warm. Deze bijzettafel is gemaakt van Terrazzo, is voorzien van vrolijke spikkels en kan goed gecombineerd worden met vaas Fajen terrazzo. Haal jij ook terrazzo in huis?


 

Laat het licht maar aan

Naast een fijne bank, een comfortabele fauteuil en een warm vloerkleed is ook goede verlichting onmisbaar. Een goede verlichtingsplan kan je helpen bij het uitkiezen van de juiste verlichting. Vloerlamp Lub past niet alleen goed in deze woonkamer, maar is ook een sfeervolle lamp.