3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-12 Door: eLIVING

Slaapkamer lampen

Verlichting in de slaapkamer is erg belangrijk. Lees hier alles over een verlichtingsplan voor je slaapkamer en ontdek de leukste slaapkamer lampen. 

 

Een verlichtingsplan voor de slaapkamer

Fijne en sfeervolle verlichting in de slaapkamer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet gaan slapen met de felle verlichting nog op je netvliezen gebrand en ook worden niet heel veel mensen blij van wakker worden met schreeuwende verlichting. Een verlichtingsplan is daarom niet alleen handig voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer.

 

Waarom is goede verlichting belangrijk in de slaapkamer?

De meeste tijd breng je al slapend door in je slaapkamer. Veel licht heb je dan toch niet nodig zou je zeggen? Maar toch is verlichting erg belangrijk in de slaapkamer. Je wilt niet al hinkelend naar je bed springen, omdat je je teen gestoten hebt en niets kon zien in het donker. Daarnaast helpt lezen voor het slapen gaan ook voor sommige mensen om rustig in slaap te vallen en dan is een goede nachtlamp of leeslamp ook wel fijn. En wat dacht je van je outfit kiezen in de ochtend? Helemaal tijdens de donkere dagen heb je genoeg licht nodig om de juiste outfit uit je kledingkast te plukken.

 

De leukste lampen voor op de slaapkamer

Heb je een industriële slaapkamer, een in bohemian sferen, een Scandinavische slaapkamer of ga je meer richting klassiek, retro, minimalistisch, romantische of oriëntaals? Bekijk hieronder de leukste hanglampen en tafellampen voor in de slaapkamer. 
     
Tafellamp Obvious  Hanglamp Yao Wandlamp Corridor  Tafellamp Charlie
Hanglamp Tangan  Tafellamp Edison the Petit

Hanglamp Maggie 
  Wandlamp Loyd
  Hanglamp Planet
              Wandlamp Old School
 Tafellamp Julius   Kroonluchter RockCoco 12.0

  Tafellamp Pixie

Hanglamp Maggie     
  Tafellamp Ivy   Tafellamp Eclipse