3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-09 Door: eLiving

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zie je bij bijna iedereen in huis en dat is niet voor niets. Ze zijn super handig als je even je make-up of haar wilt doen. Maar spiegels zijn ook gewoon een leuke decoratieve toevoeging aan je interieur. En wist je dat ze ook als lichtbron kunnen dienen en je kamer groter laten lijken? 

 

Nieuwste trends spiegels

Wil jij ook graag de nieuwste spiegel trends in huis? Of kun je niet genoeg krijgen van spiegels? Kijk dan snel verder en ontdek de nieuwste spiegels van dit moment.

BePureHome spiegels combineren

BePureHome komt met een hele nieuwe lading spiegels die ook nog eens leuk met elkaar te combineren zijn. Perfect voor een hippe spiegelwand met al jouw favoriete spiegels of combineer twee of drie van deze leuke BePureHome spiegels met elkaar voor een leuk effect. Veel van deze spiegels hebben de trendy kleur antique brass. Wil je meer items in deze kleur in je interieur? Kijk dan hier voor de nieuwste items in de kleur antique brass.


 

Spiegel Confess

De ronde spiegel Confess is voorzien van stijlvolle slanke bladeren die de rand gelijkwaardig vullen. Spiegel Confess is verkrijgbaar in twee formaten en ook de vormgeving is net wat anders. De spiegels hebben genoeg flair om afzonderlijk opgehangen te worden, maar nog leuker is om de twee Confess spiegels met elkaar te combineren. De verschillende afmeting en uitstraling zorgen voor een speels effect aan de wand.
 
 

Spiegel Sunshine

Spiegel Sunshine is het zonnetje in huis en geeft elk interieur een vrolijke touche. De spiegel heeft een diameter van 27 cm en combineert ook leuk met de spiegels Confess en Husk.
 
 

Spiegel Husk

Decoratie, speels en functioneel. Spiegel Husk heeft het allemaal. De brede rand zorgt voor een sfeervolle toevoeging in je interieur. Een mooi decoratie item die je zeker niet in een hoekje wegstopt. 
 

De nieuwste spiegels voor aan de wand

Hoe leuk je de bovenstaande spiegels ook met elkaar kunt combineren, afzonderlijk zijn deze spiegels ook een unieke toevoeging aan je interieur. Net al deze nieuwe spiegels voor aan de wand. Waar wacht je nog op? Hoeveel van deze spiegels komen op jouw wenslijstje te staan?

Spiegel Portrait

Ook spiegel Portrait behoort tot de nieuwste spiegel collectie. Deze spiegel brengt je terug in de tijd. Portrait is een subtiele, stijlvolle spiegel met een vrolijke touch. Deze spiegel verdient toch ook een plekje in jouw interieur?
 

Spiegel Image

Deze vrolijke flower power spiegel Image is voorzien van sierlijke details en heeft een antique brass kleur. Als je van een gedetailleerde spiegel houdt, dan zit je met spiegel Image zeker goed!
 

Spiegel Reflect

Met spiegel Reflect haal je een kunstzinnige, maar ook praktische spiegel in huis. Reflect is namelijk voorzien van een klein plankje waar je je sleutels of make-up op kunt leggen. Zo raak je nooit meer je spulletjes kwijt en kun je in het voorbijgaan nog snel je even je haar of make-up bijwerken.
 

De nieuwste spiegels voor in de hal

Een mooie spiegel in de hal maakt de hal niet alleen gezelliger, maar ook handiger. Je loopt met een goed en warm gevoel van gezelligheid je huisje uit en je werpt nog even snel een laatste blik op je spiegelbeeld. Laat de nieuwe dag maar beginnen! Meer spiegels voor in de hal bekijk je hier


Spiegel Slender 

Maak plaats voor deze simpele, strakke, maar stijlvolle passpiegel Slender. Leuk voor in de hal of slaapkamer. 
 

Spiegel langres M

Ook Dutchbone komt met nieuwe spiegels. Een kapstok, een spiegel of gewoon beide? Met Spiegel Langres M haal je de meest functionele spiegel in huis. Een plekje voor je jassen en sjaals en tegelijkertijd kun je nog snel een blik op jezelf werpen voordat je de deur uit gaat. Langres heeft plek voor vier jassen en heeft een plank voor sleutels.
 

Spiegel Langers L

Is spiegel Langres bij jou ook helemaal favoriet, maar heb je aan vier haakjes voor je jassen niet genoeg en wil je juist wat meer spiegel? Combineer dan Langres L met een van onze kapstokken voor een ultieme match.