3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-08 Door: eLIVING

Staat stoel Jaline ook op jouw wishlist?

Zelfs als je niet op zoek bent naar een eetkamerstoel, dan zit je met Jaline goed. Letterlijk én figuurlijk. Jaline is namelijk niet alleen verkrijgbaar als eetkamerstoel, maar ook als barstoel én fauteuil. Heb jij stoel Jaline al op jouw verlanglijstje staan? 

Kleur aan tafel met stoel Jaline

Alsof dat nog niet genoeg variatie is, kun je bij stoel en fauteuil Jaline ook nog kiezen tussen wel of geen armleuningen. De keuze is reuze is in dit geval niet gelogen, want stoel Jaline is verkrijgbaar met een zwart frame of met een gouden frame. De stoel met een zwart frame is verkrijgbaar in lichtgrijs en donkergrijs en de stoel met een gouden frame is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, donkergroen, lichtgroen en roze.


 

Stoel Jaline: een slank design

De kleuren van stoel Jaline passen feilloos bij elkaar, waardoor deze stoelen perfect zijn als je graag verschillende kleuren stoelen aan de eettafel hebt staan. Of als je niet kunt kiezen tussen al deze leuke kleuren! Voor een volle, drukke eettafel hoef je niet bang te zijn, want stoel Jaline heeft een slank design. Niet alleen de slanke poten zorgen hiervoor, maar ook de verticale strepen op de rugleuning.