3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-03 Door: eLIVING

Teakhouten meubelen met een moderne uitstraling

Teakhout 

Natuurlijke materialen geven een kamer een warme en gezellige sfeer. Teakhout is daar geen uitzondering op, maar wat is teakhout eigenlijk? Teakhout is een Aziatische hardhout en is daarbij erg duurzaam. De charme van teakhout zijn de nerven in het hout. 

 

Teak meubelen

Meubels van teakhout passen perfect in een stoer of industrieel interieur. Teak meubelen zijn niet alleen sfeervol, maar ook duurzaam en tijdloos. In onze collectie teak meubelen vind je kasten, dressoirs, TV-meubels, bijzettafels en salontafels. Leuk om de verschillende teak meubelen met elkaar te combineren, maar ook los van elkaar zijn het echte blikvangers in huis. Voor welke teak meubel ga jij?

 

Teak houten kast

Op zoek naar een teak houten kast met voldoende opbergruimte? Teak kast Ferron zal je dan niet teleurstellen. De kast heeft een stoer uiterlijk, doordat het teakhout gecombineerd is met staal. Teak kast Ferron bewijst dat een teakhouten kast niet zwaar en lomp hoeft te zijn. De kast staat namelijk op slanke stalen pootjes en dit geeft de kast een moderne en luchtige uitstraling! 

 

Teak dressoir

Dressoir Ferron is van alle markten thuis. Het dressoir is stijlvol, slank en heeft genoeg opbergruimte. Het teakhout geeft het dressoir een warme en natuurlijke uitstraling en in combinatie met het staal weet Ferron zich te onderscheiden. 

 

Teak tv meubel

Een stoere TV-meubel met een vriendelijke uitstraling geeft sfeer aan de woonkamer. Teak TV-meubel Ferron is precies het TV-meubel die dit waarmaakt. Het TV-meubel heeft een afmeting van 166 x 45 x 55 cm (LxDxH) en zorgt daarmee voor genoeg opbergruimte. Het TV-meubel Ferron staat op slanke poten, waardoor het meubel heerlijk luchtig blijft. 

Teakhouten salontafel

Heerlijk op de bank ploffen met je favoriete drankje en snack en dit binnen handbereik hebben! Met de teakhouten salontafel Ferron ontbreekt je aan niets. De salontafel is gemaakt van teakhouten en het onderstel is van staal. Ook aan een stijlvolle combinatie is gedacht, want Ferron is naast een salontafel ook verkrijgbaar als bijzettafel. Een betere combinatie bestaat er niet!