3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-10 Door: eLIVING

Trend: vogels in je interieur

Om vogels te spotten hoef je geen ervaren vogelspotter te zijn. Je hoeft er zelfs niet meer voor naar buiten! Met deze vogel trend 'fladderen' de vogels gewoon door je interieur. 

Van koolmeesjes tot mussen en van zwaluwen tot kraanvogels. Alle soorten vogels zijn welkom in onze huizen en daarom hebben wij de leukste vogels voor jou op een rijtje gezet. Welke vogel mag jouw huis binnenvliegen?

 

Vogels aan de wand

Bang zijn dat ze wegvliegen is niet nodig, maar leuk dát zijn ze zeker! Creëer ook een speelse wand in huis met deze Avaler vogels. Ze zijn verkrijgbaar als set van vier en je bepaalt zelf in welke compositie je ze ophangt. Ga jij voor wit of zwart?


 

Vogel wandkleden

Ook een afbeelding van een vogel doet het goed aan de wand. Neem nu deze chique wandkleden van velvet. Het materiaal, het unieke design en de subtiele kleuren zogen voor een warme uitstraling in huis. Combineer wandkleed Blossom in combinatie met wandkleed Pinktails voor een speels effect. Ga je liever voor een abstracte afbeelding? Vlieg dan mee met wandkleed Free Flights.  


De vogels Snap

Een verrekijker heb je bij de vogels Snap niet nodig, want met een hoogte van +/- 40 cm zie je al van een afstandje! Met dit vogel duo maak je elk interieur nog leuker, maar ook alleen weten ze er een feestje van te maken. Leuk voor op je tv-meubel, dressoir of voor in je wandkast.


 

Een kraanvogel als bijzettafel

Wil je graag een vogel binnen handbereik en die ook nog multifunctioneel is? Kijk dan eens naar bijzettafel Crane. Zet deze sierlijke kraanvogel naast je bank en je weet zeker dat je voor je hapje en drankje niet ver meer hoeft te reiken.


Sierkussens met vogelprint

Voor een subtiele toevoeging van vogels aan je interieur kun je ook beginnen met sierkussens. Warm, zacht en gezellig! Je hoeft alleen nog maar je favoriete vogel uit te kiezen.