3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-03 Door: eLiving

TV-meubel Watch: daar blijf je naar kijken

Op zoek naar een unieke, stoere en compacte TV-meubel met veel opbergruimte? Dan is TV-meubel Watch misschien wel wat voor jou!

 

TV-meubel van hout

Een unieke, stoere én compacte TV-meubel vind je niet snel, maar BePureHome TV-meubel Watch heeft het allemaal in zich. Watch is gemaakt van massief FSC gecertificeerd grenenhout en heeft een grove afwerking voor een rustiek uitstraling. Ook op de details is gelet, want de deurtjes en lades zijn voorzien van stoere metalen handgrepen. Doordat het grenenhout wordt geschuurd is geen enkel TV-meubel helemaal hetzelfde, hierdoor heb je niet alleen een mooi, maar ook een uniek meubel!

 

TV-meubel Watch

Het TV-meubel heeft een afmeting van 55x150x44 cm (hxbxd) en past met zijn compacte formaat in veel kamers. Als je naar TV-meubel Watch kijkt, dan wordt meteen al duidelijk dat er aan opbergruimte geen gebrek is. Het meubel is voorzien van twee deurtjes aan de linker- en rechterkant en de ruimte achter deze deurtjes is verdeeld in twee vlakken door middel van een plank. In het midden van TV-meubel Watch kun je ook je spullen kwijt, want daar bevinden zich twee handige lades.

 

Zwart TV-meubel en groen TV-meubel

Behalve de vormgeving van TV-meubel Watch zorgen ook de kleuren waarin Watch verkrijgbaar is voor een stoere uitstraling. BePureHome TV-meubel Watch is verkrijgbaar in de kleuren green forrest of in de kleur mat zwart. Welke kleur is jouw favoriet?

 

Meer van BePureHome...

Helemaal fan van BePureHome TV-meubel Watch en wil je het meubel combineren met meer items van BePureHome? Bekijk dan hier de gehele collectie van BePureHome. Als je nieuwsgierig bent naar andere TV-meubels kijk dan hier.