3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-05 Door: eLIVING

Urban Cotton Art Prints: een wand vol unieke design

Het Nederlandse merk Urban Cotton is een platform voor creatief talent. De bekendste items uit de Urban Cotton collectie zijn misschien wel de wandkleden, maar wist je dat je nu ook jouw wand kunt opvrolijken met de verschillende art prints van Urban Cotton?   

 

Urban Cotton Art Prints

Net als de Urban Cotton wandkleden zijn ook de art prints ontworpen door lokale creatievelingen. Op deze manier is geen enkel werk hetzelfde! De collectie art prints bestaat uit eigenzinnige en unieke designs. Het origineel van deze werken kan geschilderd zijn, met de laser uitgesneden of juist met de hand getekend. Hierdoor heeft elke art print weer een andere dimensie. 

De Urban Cotton art prints worden gedrukt op Fine Art papier van 230 gram Enhanced Matte. Dit papiersoort is van hoge kwaliteit en heeft een fluweel zacht oppervlak. De art prints zijn niet oneindig te bestellen, want elke art print wordt in een gelimiteerde oplage gedrukt en krijgt bovendien een certificaat van echtheid. Zo weet je zeker dat je een bijzonder stukje kunst in huis hebt hangen! 

 

Een Art Print voor elk interieur

Als je de collectie art prints bekijkt zie je direct dat elke print weer anders is. Niet alleen in kleur, maar ook zie je dat sommige prints abstract zijn en de andere juist realistisch. Hierdoor is er altijd wel een print die goed bij jou en jouw interieur past. 
Je kunt de Urban Cotton art prints in drie verschillende formaten bestellen. Op deze manier kun je helemaal je eigen unieke wanddecoratie creëren door de verschillende formaten én ontwerpen met elkaar te combineren. De art prints zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

31 x 21 cm / 21 x 31 cm
41 x 31 cm / 31 x 41 cm
61 x 41 cm / 41 x 61 cm 

 

Lijsten voor de Art Prints

De unieke Urban Cotton prints zijn allemaal los te verkrijgen, maar nog leuker is om deze prints met een bijpassende lijst te bestellen. De lijsten zijn verkrijgbaar in drie formaten, waardoor elk formaat art print perfect in een lijst past. Je kunt voor een zwarte of witte lijst kiezen. De lijsten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

40 x 30 cm / 30 x 40 cm
50 x 40 cm / 40 x 50 cm
70 x 50 cm / 50 x 70 cm

 

Perfect pairs

Heb je een mooi ontwerp uitgekozen, maar weet je niet goed met welke andere ontwerpen je deze moet combineren? Wij geven je graag wat inspiratie met de ‘perfect pairs’.  Heb jij zelf een perfect pair bedacht? Stuur ons een foto en we delen ook jouw perfect pair hier!