3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-11 Door: eLIVING

Voetjes omhoog met DutchBone hocker Bar

Dutchbone fauteuil Bar wordt nu nog comfortabeler met de bijpassende hocker Bar! Ontdek hier alles over dit magische duo.

 

Dutchbone fauteuil Bar

Dutchbone fauteuil Bar was al groot favoriet, maar nu helemaal! Fauteuil Bar is een comfortabele loungestoel waar je heerlijk in weg kunt zakken met een glaasje wijn, een goed boek of spannende film. Het stijlvolle uiterlijk van deze fauteuil wordt afgemaakt met een ronde draaipoot die de fauteuil een retro-uitstraling geeft. Nu kun je deze uitstraling nog completer maken met de bijpassende hocker Bar. Bovendien zorgt dit magische duo voor nog meer comfort, waardoor je met een gerust hart de hele dag lekker kunt blijven zitten met de voetjes omhoog! Dat is nog eens ontspannen! 




Dutchbone hocker Bar

De Dutchbone hocker Bar is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en materialen als de fauteuil Bar. Een betere combinatie vind je niet! Ga je voor de stoere bruine leatherlook variant, de moderne grijze variant of de zachte velvet variant? Door de verschillende kleuren en materialen past deze fauteuil en hocker vrijwel in elk interieur. Ook de kleinere ruimtes kunnen zich aan dit duo wagen, want net als de fauteuil is ook de hocker heerlijk compact. De Dutchbone hocker Bar heeft een afmeting van 46 x 67 x 51,5 cm (HxBxD) en is ook zonder fauteuil Bar een fijn krukje om in huis te hebben.