3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-01 Door: eLIVING

Zuiver fauteuil Lazy Sack

Als je al geen fan was van Zuiver fauteuil Lazy Sack, wacht dan maar tot je de nieuwste kleur ziet. Deze heerlijke comfortabele fauteuil is nu namelijk niet in één, maar in twee kleuren verkrijgbaar.   Zuiver fauteuil Lazy SackZuiver fauteuil Lazy Sack

 

Zuiver Fauteuil Lazy Sack

Een comfortabele fauteuil is toch eigenlijk in elk huis onmisbaar? Het is een heerlijke plek om te ontspannen, een goed boek te lezen of gewoon waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee. Met Zuiver fauteuil Lazy Sack kun je dit alles gegarandeerd afvinken. Deze fauteuil staat namelijk bekend om zijn heerlijke comfortabele dikke kussens die je omarmen zodra je gaat zitten. En in combinatie met de hocker kun je ook nog je benen omhoog gooien. Maar met fauteuil Lazy Sack gaat het zeker niet alleen maar om comfort. Ook aan de uitstraling is gedacht. Met zijn eigentijdse design is deze fauteuil een perfecte combinatie van comfort en stijl als je het ons vraagt. 

Zuiver fauteuil Lazy Sack lichtgrijs

Deze populaire fauteuil was al verkrijgbaar met een bruine hoogwaardige PU-lederen bekleding en met massief beukenhouten pootjes met een zwarte lak. Nu kun je ook heerlijk ontspannen op de Lazy Sack in het lichtgrijs! Deze variant is voorzien van dezelfde pootjes, maar is bekleed met een sterke lichtgrijze comfortabele stof. De keuze is aan jou: ga je voor de bruine of lichtgrijze variant?