3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag gesloten
ONLINE 24/7 OPEN
 • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
 • 3.000m² wooninspiratie
 • De mooiste merken

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Beste eLIVING klanten,

Wij zijn open op afspraak! Maak hier snel een afspraak voor een winkelbezoek of bekijk hieronder een van onze andere services die wij aanbieden.


       


 

Shop 24/7 Online

Onze winkel is open op afspraak, maar je kunt ook online blijven shoppen! Online shop je gewoon zoals je dat bij ons gewend bent, 24 uur per dag. Op zoek naar woonartikelen om een thuiswerkplek in te richten, wil je het graag gezellig in huis maken met woonaccessoires of ben je op zoek naar een nieuwe bank? Wij helpen je graag: ontdek hier onze collectie.Plan een winkelafspraak

Open op afspraak! Wil je graag advies over een meubel of wil je een meubel in het echt bekijken? Maak dan een winkelafspraak en kom private shoppen in onze winkel. In een persoonlijk adviesgesprek ga je op zoek naar een interieur dat perfect bij jouw behoeften past. Zo kun je toch jouw woonwens waar maken. Wil je er zeker van zijn dat je bij ons terecht kunt? Maak dan snel een afspraak! Je kunt via dit formulier online een afspraak maken of maak telefonisch een afspraak maken via 030 268 60 37  .Bestelling afhalen op afspraak 
 
 Het is mogelijk om jouw bestelling in onze winkel af te halen van maandag tot en met vrijdag. Maak hiervoor telefonisch een afspraak.
Wij komen naar je toe!
Heb je een leuke stoel of fauteuil gezien, maar wil je deze eerst in het echt bekijken? Of wil je advies over de mogelijke kleuren of stoffen? Dat kan! Wij brengen de stoelen of fauteuils bij je langs. Zo kun je de producten toch uitproberen en in het echt zien! 

Wat zijn de voorwaarden?
Je woont binnen een straal van 15 km van onze winkel.
Voorafgaand aan de afspraak koop je een eLIVING cadeaubon t.w.v. € 100. Dit bedrag wordt verrekend met jouw aankoop. Kom je niet tot de juiste keuze, dan kun je de cadeaubon altijd op een later moment gebruiken. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Als we bij jou langskomen houden we gepaste afstand en dragen wij een mondkapje. We vragen vriendelijk of je dat ook wil doen! Zou houden we het voor iedereen veilig.

Bel of mail voor het maken van een afspraak of voor meer informatie:
030 268 60 37 | info@eliving.nl
  Telefonisch & per e-mail bereikbaar

Via e-mail, maar ook telefonisch kun je al jouw interieur- en product vragen stellen. Heb je een specifieke vraag? Dan kun je ons beter bellen. Wij zijn telefonisch 7 dagen per week bereikbaar. Wij helpen je graag! 

 

Bezorging van bestelde woonartikelen
Alle huidige én toekomstige bestellingen worden op de gebruikelijke wijze zo snel mogelijk bij je bezorgd. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling netjes thuis wordt bezorgd. Wel met gepaste afstand. Onze bezorgers houden 1.5 meter afstand bij het afleveren of zetten zij de bestellingen bij je voordeur om fysiek contact zo veel mogelijk te vermijden. Het kan zijn dat een ziekte en/of verkoudheid bij onze bezorgers invloed heeft op een geplande afspraak. In dat geval nemen wij uiteraard contact met je op. Indien je zelf ziek, verkouden of in thuisquarantaine bent, vragen je om contact op te nemen met onze klantservice. We zijn dan genoodzaakt om je afspraak te verzetten.

 

 
We willen graag benadrukken dat wij trots zijn op iedereen die zich voor onze samenleving inzet! Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen. Pas goed op jezelf en op elkaar en heel veel sterkte!
 
Tot snel,
 
Team eLIVING

 VEILIG WINKELEN IN ONZE WINKEL

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we daarom onder andere de volgende voorzorgsmaatregelen om veilig en fijn te kunnen winkelen: 

 • Gepaste afstand
  Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
 • Volg de looproute
  Eenrichtingsverkeer houdt het voor iedereen veilig
 • Mondkapje verplicht
  Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht in onze winkel
 • Bij klachten
  Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen
 • Geen hand
  Voor jouw en onze veiligheid schudden we geen handen
  (een glimlach mag altijd)
 • Hygiëne
  We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen
  regelmatig onze handen
 • Betaling
  Betaal bij voorkeur contactloos