3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
 • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
 • 3.000m² wooninspiratie
 • De mooiste merken

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

VEILIG WINKELEN IN ONZE WINKEL

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we daarom onder andere de volgende voorzorgsmaatregelen om veilig en fijn te kunnen winkelen: 

 • Gepaste afstand
  Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
 • Volg de looproute
  Eenrichtingsverkeer houdt het voor iedereen veilig
 • Bij klachten
  Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen
 • Geen hand
  Voor jouw en onze veiligheid schudden we geen handen
  (een glimlach mag altijd)
 • Hygiëne
  We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen
  regelmatig onze handen
 • Betaling
  Betaal bij voorkeur contactloos

Beste eLIVING klanten,

Onze winkel is open tijdens de normale openingstijden.

Voor iedereen is het nog steeds een spannende en onzekere tijd, waar we ons allemaal aan moeten aanpassen. We willen jou daarom graag op de hoogte houden hoe wij met de situatie omgaan. Voor ons is de gezondheid van jou en onze medewerkers topprioriteit.  We doen er daarom ook alles aan om de risico's zo beperkt mogelijk te houden. Niet alleen in onze winkel, maar ook tijdens de bezorging. We willen onze winkel op een goede en veilige manier draaiende houden. We nemen daarom continue alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dit betekent dat wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD continue volgen en naleven.

In de winkel
Onze winkel is op dit moment open tijdens de normale openingstijden. Vanzelfsprekend volgen we de informatie van het RIVM en de GGD nauwlettend en nemen we indien nodig aanvullende maatregelen.
 
We willen je bezoek aan onze winkel wel zo veilig mogelijk houden, daarom hanteren we aangescherpte hygiënemaatregelen in onze winkel. We willen je daarom vragen om in onze winkel zoveel mogelijk contactloos, met pinpas, of mobiele telefoon te betalen, in plaats van met contant geld. Op deze manier beperken we mogelijk fysiek contact. Ook houden wij een gepaste afstand van 1.5 meter en geven wij nu geen hand. In onze winkel is een looproute van toepassing. Eenrichtingsverkeer hout het voor iedereen veilig. Daarnaast zullen alle pinautomaten, deurklinken, trapleuningen en andere gemeenschappelijke ruimtes met regelmaat gedesinfecteerd worden.
 
Online shoppen op eLIVING.nl
Onze winkel is open, maar we begrijpen het ook als je liever thuis wilt blijven. Vind je het op dit moment niet prettig om naar de winkel te gaan of kun je dat niet? Online shop je gewoon zoals je dat bij ons gewend bent, 24 uur per dag. Op zoek naar woonartikelen om een thuiswerkplek in te richten, wil je het graag gezellig in huis maken met woonaccessoires of ben je op zoek naar een nieuwe bank? Wij helpen je graag: ontdek hier onze nieuwe collectie.
 
Bezorging van bestelde woonartikelen
Alle bestellingen (online en in de winkel) worden op de gebruikelijke wijze zo snel mogelijk bij je bezorgd. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling netjes thuis wordt bezorgd. Wel met gepaste afstand. Onze bezorgers houden 1.5 meter afstand bij het afleveren of zetten zij de bestellingen bij je voordeur om fysiek contact zo veel mogelijk te vermijden. Het kan zijn dat een ziekte en/of verkoudheid bij onze bezorgers invloed heeft op een geplande afspraak. In dat geval nemen wij uiteraard contact met je op. Indien je zelf ziek, verkouden of in thuisquarantaine bent, vragen je om contact op te nemen met onze klantservice. We zijn dan genoodzaakt om je afspraak te verzetten.
 
 
We willen graag benadrukken dat wij trots zijn op iedereen die zich voor onze samenleving inzet! Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen. Pas goed op jezelf en op elkaar en heel veel sterkte!
 
Tot snel,
 
Team eLIVING